x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mel Gibson, fericit că este bunic pentru a treia oară

Mel Gibson, fericit că este bunic pentru a treia oară

15 Mar 2011   •   14:05
Mel Gibson, fericit că este bunic pentru a treia oară
Sursa foto: Phil McCarten/REUTERS


Mel Gibson are, în sfârşit, un motiv pentru a fi bucuros. Fiica sa a născut un băieţel, actorul devenind, pentru a treia oară, bunic. După ce şi-a petrecut ziua de vineri la tribunal pentru a încheia înţelegerea în urma căreia nu va fi închis pentru violenţă, Gibson a avut parte de un week-end împreună cu familia, sărbătorind venirea pe lume a nepotului său.

„A fost copleşit de emoţie. Aşa i se întâmplă de câte ori se află în apropierea copiilor. A fost mai mult decât fericit”, a declarat un prieten al actorului pentru revista People. Totodată, Gibson a ăetrecut o parte din week-end şi cu Lucia, fiica sa în vârstă de un an, şi mama acesteia, Oksana Grigorieva, în ciuda războiului dintre cei doi, care continuă în sălile tribunalului.

Săptămâna trecută, actorul în vîrstă de 55 de ani a fost condamnat la  trei ani de închisoare cu suspendare pentru agresiunea comisă asupra fostei sale iubite, el urmând să facă 16 ore de muncă în folosul comunităţii şi fiind obligat să meargă la consiliere psihologică pentru comportament violent.

 

 

×
Subiecte în articol: mel gibson bunic nepoţi