x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mesajul jignitor adresat unei chelnerițe. Răspunsul femeii e pe măsură!

Mesajul jignitor adresat unei chelnerițe. Răspunsul femeii e pe măsură!

12 Noi 2015   •   13:51
Mesajul jignitor adresat unei chelnerițe. Răspunsul femeii e pe măsură!

Jessica Morris, proaspăt căsătorită și revenită din luna de miere, este chelneriță într-un restaurant. Soțul său Travis îi este coleg.

Nimic neobișnuit până aici. Totuși, după cum știm, meseriile care presupun contact cu clienții reprezintă adesea adevărate provocări, iar ceea ce a pățit Jessica în timpul unei ture foarte aglomerate pare ireal, scrie metro.co.uk.

După ce a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a-i mulțumi pe cei patru clienți de la masa, două cupluri de tineri însurăței, a fost răspătită cu 0 dolari bacșiș și un mesaj nepoliticos pe nota de plată: „El e soțul meu! Găsește-ți unul doar al tău! Mult noroc!”


Fără să stea pe gânduri, Jessica i-a răspuns femeii care a jignit-o, postând o scrisoare deschisă pe Facebook:


„Dragă Jenny,
Aș vrea să știi că ospătarul care servea la mesele din fața celor de care mă ocupam și cu care am vorbit în timp ce vă serveam ESTE SOȚUL MEU. Pe care mi l-am găsit singură și care arată mai bine decât al tău.
De asemenea, vreau să îți aduc la cunoștință că soțul meu m-a dus într-o croazieră, nu la restaurant în luna de miere. Soțul meu nu m-ar face niciodată să mă simt atât de nesigură încât să îi scriu unei chelnerițe un asemenea mesaj îngrozitor.”


Aceasta a mai adăugat:

„P.S. Soțul meu a spus că puteți sta la una din mesele lui data viitoare, ca să nu îți mai faci griji că soțul tău flirtează cu o chelneriță. Poate îți va fi mai ușor să îi vezi verigheta.
Semnat,

Jessica - femeia pe care ai jignit-o atât de tare, insinuând că ar încerca să flirteze cu un bărbat însurat.” 

×
Subiecte în articol: amuzant mesaj chelner chelnerita