x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun "Mircea Radu,cel mai bun profesor"

"Mircea Radu,cel mai bun profesor"

de Oana-Maria Baltoc    |    26 Sep 2008   •   00:00

Andreea Mantea studiază de zor de când s-a alăturat echipei "Din Dragoste"



Andreea Mantea studiază de zor de când s-a alăturat echipei "Din Dragoste"


  • Cum ai ajuns la "Din Dragoste"?
Venirea mea în echipa "Din Dragoste" e o minune. Oricum, fără Mircea nu cred că făceam faţă nici la "Noaptea Erorilor" şi nici la "Din Dragoste". Am avut emoţii foarte mari, pentru că mă gândeam cum de Valeriu Lazarov şi Mircea Radu, doi oameni aşa de experimentaţi, au avut încredere în mine.


  • Statutul de vecină la matinal e mai uşor decât cel de asistentă a lui Mircea Radu?
Ce vei face mai exact în cadrul show-ului? La "Neatza" eram vecina nebunatică, mă alintam, era altceva. Rolul de vecină necesita, de asemenea, foarte multă seriozitate, dar la "Din Dragoste" încărcătura emoţională este mult mai mare. Cât despre noul meu rol, mă pregătesc să devin trimisul special al emisiunii pe teren. Merg la cazuri, fac interviuri. La început va merge şi Mircea Radu cu mine, ca să mă obişnuiesc, dar cu timpul voi rămâne singurică. Mi-a fost foarte frică la început, dar sunt conştientă că trebuie să învăţ cât mai mult. Am acumulat multe şi în perioada cât am fost alături de Răzvan şi Dani, dar şi pe perioada filmărilor la "Noaptea Erorilor". Iar Mircea mi-a dat o grămadă de ponturi, mi-a explicat multe lucruri, am enorm de învăţat de la el.


  • Care crezi că este cel mai important sfat pe care ţi l-a dat Mircea?
Să învăţ să ascult oamenii, să-i las să-şi deschidă sufletul în faţa mea, să am răbdare. Primul meu interviu l-am făcut împreună cu Mircea. Mi-a plăcut la nebunie! La un moment dat mi-a spus să uit de camere şi de faptul că sunt filmată. Aşa am ajuns să vorbesc cu oamenii fără să mă gândesc că nu-mi stă bine părul sau mai ştiu eu ce. Doream să aflu cât mai multe. Cred că atunci am simţit că voi face faţă acestei provocări. Pentru că, normal, am avut îndoieli şi mai am încă.


  • Te-a intimidat Mircea Radu la început?
Da, atât el, cât şi întreaga echipă. La prima noastră colaborare am intrat în platou, m-am uitat în jur şi am ieşit de acolo după câteva secunde. Atât de tare tremuram! M-am dus la Mircea şi i-am spus că nu pot să fac faţă. El a fost cel care mi-a spus să mă liniştesc, că o să fie alături de mine ca să-mi spună dacă şi când greşesc. Nu-mi vine să cred câtă răbdare are cu mine. E cel mai bun profesor pe care l-am avut!


  • Urmăreai emisiunea înainte de a te alătura echipei "Din Dragoste"?
Eu eram oricum fan al emisiunii "Din dragoste" înainte să mi se facă această propunere. Sunt o fire mai romantică şi mi s-a lipit de suflet. Amuzant e că înainte să lucrez în televiziune am făcut tot posibilul să ajung în publicul emisiunii "Din Dragoste". Aşa că în momentul în care am aflat că o cunoştinţă de-a unei prietene făcea parte din public, m-am dus la emisiune în locul ei.


  • Ţi-ai dorit să intri în televiziune. Ce ai făcut ca să-ţi vezi visul cu ochii?
Am fost la o mulţime de castinguri. Dar  nu credeam că am şanse reale. Eram convinsă că în televiziune se intră numai dacă ai urmat cursuri de specialitate. Însă eram un copil şi speram să se întâmple ceva. Pe la 14 ani am vrut să particip la un casting, dar mama nu a vrut să-mi dea bani, pentru că trebuia să-mi fac nişte poze. Atunci m-am dus la diriginta mea, i-am turnat o poveste despre situaţia familială dificilă în care mă zbat şi i-am cerut bani cu împrumut până la alocaţie. După care am chiulit, ca să ajung la casting. Am luat un taxi şi stăteam cu ochii pe ceas, ca să mă opresc în momentul în care nu mai aveam bani. Am ajuns la casting înainte să se termine, numai că cei de acolo nici nu m-au băgat în seamă. Am plâns şi m-am rugat de ei să dau şi eu proba, dar fără succes.


"La prima colaborare cu Mircea Radu, la «Noaptea Erorilor», am intrat în platou, m-am uitat în jur şi am ieşit de acolo după câteva secunde. Atât de tare tremuram!"
Andreea Mantea
 

×
Subiecte în articol: dragoste mircea radu din dragoste cover story