x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Monica Davidescu, intre jazz si moda

Monica Davidescu, intre jazz si moda

de Claudia Daboveanu    |    28 Oct 2005   •   00:00
Monica Davidescu, intre jazz si moda
MONDEN
De la "Chicago" la imaginea unei case de moda

Printre repetitii, filmari si spectacole, actrita Teatrului National Bucuresti, Monica Davidescu, isi gaseste timp si pentru prezentare de moda. Creatoarea de moda Liliana Turoiu Udrea, care si-a deschis recent primul magazin in Bucuresti, a ales-o pe Monica drept imaginea colectiilor ei. "Monica este o femeie frumoasa, o actrita talentata, o vedeta in adevaratul sens al cuvantului. Este o persoana cu multa putere de munca si are succes in ceea ce face. De aceea am ales-o pe ea sa fie imaginea LTU Studio, pentru ca asa vreau sa fie femeile care imbraca una dintre creatiile mele", spune Liliana. Vedeta din "Chicago" recunoaste ca de cinci ani poarta numai haine create de Liliana, pentru ca simte ca o reprezinta.

Crina Matei, pop-star


La inceputul lui 2006, Crina Matei isi va lansa albumul "Din cei mai frumosi ani". CD-ul reuneste 14 melodii vechi romanesti, printre care si unele care au fost interpretate de Maria Tanase. Data precisa si detaliile privind materialul muzical nu pot fi date inca publicitatii pe motiv ca negocierile dintre Crina si Roton inca nu s-au incheiat. Vedeta se declara insa multumita pana in acest moment de tratative, care vor duce, mai mult ca sigur, la incheierea unui contract. Lansarea albumului "Din cei mai frumosi ani" este o dorinta mai veche a Crinei, care si-a manifestat apetitul pentru muzica in emisiunea de succes a Antenei 1, "Cei mai frumosi ani". (M.S.)

Monica Anghel, patroana


Vedeta scenei muzicale romanesti Monica Anghel nu cocheteaza doar cu actoria, ci, mai nou, si cu lumea afacerilor. In curand, ea isi va deschide un salon de infrumusetare. "Vreau sa-l fac special, cum nu exista nici in Bucuresti, nici in tara." Monica Anghel nu se aventureaza singura in afaceri, ci impreuna cu mama ei. Salonul se va numi "Monique Manhattan" si se va adresa atat femeilor cu multi bani, cat si celor care vor sa se-ngrijeasca, dar cu mai putina cheltuiala. "Cea mai speciala va fi atmosfera. Nu vreau sa mai vad aceleasi uniforme albe, vreau ca oamenii sa vina de placere, nu de nevoie", spune Monica. (Miruna Mihalcea)

Test pe nasul Danei Savuica


Noul parfum "Extraordinary" a fost lansat pe piata in cadrul unui eveniment la care au venit si vedetele autohtone. Printre acestea s-a numarat si fostul manechin Dana Savuica (foto), care a participat la un concurs de tipul: recunoasteti parfumul. Numai ca dupa trei incercari s-a dat batuta. "Nu am recunoscut nici un parfum, intrucat cele «scoase la concurs» nu s-au numarat printre parfumurile folosite de mine", a argumentat, amuzata, Dana. (Cristina Ologeanu)

SA MAI SI RADEM...
Alinuta a primit de ziua ei o bicicleta si se plimba in jurul blocului. Mamica ei o admira de la balcon.
- Uite, mami, fara-o mana!!
Dupa inca o tura:
- Uite, mami, fara maini!!!
Dupa inca o tura:
- Uite, mami, fara dinti...!

Doi oameni mergeau prin desert. Unul era cu un butoi, si celalalt avea o portiera de masina in spate. Cel cu butoiul il intreaba pe cel cu portiera de masina:
- Ba, tu ce faci cu usa aia dupa tine?"
Iar el ii raspunde:
- Dar tu ce faci cu butoiu’?
- Pai sa vezi, cu caldura asta asa mare mai beau cate o gura de apa.
- Dar tu ce faci cu portiera aia de masina?
- Cand mi-e cald deschid geamul.

Culmea fortei: Sa strangi o hartie de 5.000 pana ii iese limba lui A. Iancu.

Ion este foarte suparat si mere sa-si inece necazul la crasma. Vasalie ii da binete si il intreaba ce are de ii necajit. Fara o vorba, Ion ii da o palma si cere o rachie. Vasalie il intreaba:
- Ma, Ioane, da’ tu cand ai dat in mine, ai glumit?
- Ba n-am glumit, ma. Am fost serios.
- No,ma Ioane, mie glumele astea nu-mi plac.

×
Subiecte în articol: monica