x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Nicole Scherzinger despre aspectul său: „Câteodată mă simt ca un super-erou”

Nicole Scherzinger despre aspectul său: „Câteodată mă simt ca un super-erou”

09 Mai 2011   •   12:56
Nicole Scherzinger despre aspectul său: „Câteodată mă simt ca un super-erou”
Sursa foto: Cheryl Ravelo /REUTERS

De aceststă dată a venit rândul cântăreţei Nicole Scherzinger să facă dezvăluiri despre cum îşi întreţine corpul, care, între noi fie vorba, a atras privirea a cel puţin câteva mii de bărbaţi încă de când ea cânta cu trupa Pussycat Dolls. Cântăreaţa nu se sfieşte să vorbească despre greutatea ei, care fluctuează, şi despre faptul că nu este obsedată  de menţinerea tonusului fizic decât atunci „când îşi pune în minte”.

De fapt, cântăreaţa spune despre ea că uneori are o atitudine de super-erou. „Fizicul meu are nevoie de întreţinere, asta este clar. Uneori sunt ca un super-erou, dură ca o maşină de ucis. Dar câteodată mă relaxez puţin, aşa cum sunt acum. Ador orezul şi pastele, puiul, peştele şi legumele, dar întotdeauna voi consuma carbohidraţi, nu cred că e bine să renunţi la asta. Totul trebuie să fie cu moderaţie. Însă nu prea mănânc prăjeli”, dezvăluie Nicole, citată de Female First.

Cântăreaţa, care în prezent are o relaţie cu pilotul de Formul Unu Lewis Hamilton, mai spune că, deşi greutatea ei fluctuează adesea, a învăţat de-a lungul anilor să se împace cu aspectul său. „N-o să te simţi întotdeauna bine în pielea ta, însă atunci nu trebuie să te învinovăţeşti excesiv. Eu acum, de exemplu, probabil că am câteva kilograme în plus, dar este OK pentru că la timpul potrivit voi scăpa de ele. Când îmi pun în minte să fac asta, mă duc direct la sală”, a mai povestit cântăreaţa.

×
Subiecte în articol: dieta nicole scherzinger