x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Noaptea erorilor

Noaptea erorilor

12 Oct 2007   •   00:00

Ediţia din această toamnă a emisiunii, prezentată de Ramona Bădescu şi Aurelian Temişan, va aduce in casele telespectatorilor vedete multe, atăt pe post de "complici", căt şi de "victime".

Emisiunile cu farse plac romănilor, au demonstrat-o audienţele de-a lungul anilor inregistrate de Antena 1 cu "Noaptea erorilor". Ediţia din această toamnă a emisiunii, prezentată de Ramona Bădescu şi Aurelian Temişan, va aduce in casele telespectatorilor vedete multe, atăt pe post de "complici", căt şi de "victime". Dacă Sandra Stoicescu, Crina Abrudan, Roxana Ionescu, Lucian Măndruţă sau Manuela Fedorca sunt printre cei care au luat plasă in acest sezon, alţii precum Dan Negru, Simona Gherghe, Cristina Cioran sau Mircea Radu au fost cei fără de care aceste farse nu s-ar fi realizat. "Toate vedetele au dovedit că au simţul umorului şi nu s-au supărat deloc la farsele noastre. In plus, fiecare «victimă» şi-a dorit să fie «complice» şi să joace o farsă nu atăt din dorinţa de răzbunare, ci pur şi simplu pentru că sunt oameni cărora le place să rădă", spune Dana Mladin, producătorul show-ului.

PROMISIUNE INDEPLINITĂ. Dan Negru a fost unul dintre cei care s-au jucat cu nervii colegilor săi de televiziune. "Anul trecut mi-am furat-o şi eu de la «Noaptea erorilor» atunci cănd un «nebun» mi-a dat peste cap emisiunea «Ciao, Darwin». Era de fapt prezentatorul Ioan Isaiu, machiat astfel incăt nimeni nu l-a recunoscut. In acea seară, după ce mi-am revenit in simţiri, am promis echipei mele că intr-un sezon viitor al farselor voi da şi eu, la răndul meu, astfel de «ţepe» colegilor", spune Dan Negru. Machiajul pe care il va purta Dan intr-o ediţie viitoare a show-ului a fost executat pe parcursul a peste cinci ore, timp in care vedeta Antenei 1 a incercat să "evadeze" de căteva ori.

"A fost un chin, un calvar să stau atătea ore nemişcat şi fără să vorbesc, dar la final, cănd m-am uitat in oglindă, am rămas perplex: aveam chelie, eram imbătrănit, iar dinţii imi erau ingălbeniţi, cariaţi şi foarte, foarte lungi", continuă vedeta. Proteza specială pe care Negru a purta-o in timpul farsei a fost realizată la cabinetul soţiei sale, Codruţa, de profesie medic stomatolog. Ce vedetă a Antenei 1 a picat in plasa lui Negru aflaţi urmărind ediţiile următoare din "Noaptea erorilor", in fiecare vineri seară, de la ora 20:30, la Antena 1. Timp de şase ediţii (ultima fiind difuzată in preajma sărbătorilor de iarnă), un juriu alcătuit din alte vedete va desemna, in fiecare emisiune, "cea mai haioasă victimă" pentru a o trimite in marea finală, unde se va căştiga trofeul VICTIMA ANULUI 2007. Pentru prima oară, la Antena 1, au fost făcute farse şi oamenilor obişnuiţi, intămplări puse in scenă de echipa de la "Noaptea erorilor" şi care vorbesc foarte mult despre... fiecare dintre noi

×
Subiecte în articol: cover story