x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun O mică vedetă

O mică vedetă

02 Noi 2007   •   00:00

Anne Marie Mădălina Călinescu - o fetiţă foarte talentată, de numai cinci anişori, a venit la Antena 1, din luna octombrie, de luni pănă vineri, cu o serie de poveşti savuroase de la starurile noastre

Anne Marie Mădălina Călinescu - o fetiţă foarte talentată, de numai cinci anişori, a venit la Antena 1, din luna octombrie, de luni pănă vineri, cu o serie de poveşti savuroase de la starurile noastre. Rezultatul? Descoperim o parte din copilărie - relaţia vedetelor cu bunicii lor, delicatesele pe care bunicile le pregăteau atunci cănd mergeau in vacanţe sau in vizită.

MĂNDRUŢĂ, IN TOP. Doamna Elisabeta Lipă a cucerit-o pe Anne Marie: "Pentru că mi-a plăcut de ea, i-am luat interviu şi m-am jucat puţin cu ea: Ne-am invărtit, ne-am jucat «De-a v-aţi ascunselea», dar nu prea mult, pentru că incepeam filmarea". Pe primul loc in topul preferinţelor Annei Marie se află povestea lui Lucian Măndruţă, apoi urmează Felicia Filip, (mie imi place despre Felicia Filip de la Operă, care este şi la noi in juriu, la "Vreau să fiu mare vedetă"), Maria Cărneci şi doamna Maria Dragomiroiu.

AAAA, ACUM E TOAMNĂ, DA! A inceput grădiniţa, dar nu are timp să meargă mereu, pentru că e ocupată cu emisiunea: "Ba mă cheamă Lili, ba mă cheamă altcineva şi uite-aşa mă fălfăi eu de şapte zile! Mereu mă fălfăi şi zic că mă fălfăi de şapte zile! Mereu mă uit la desene animate: la Mini Max şi, cănd nu e nimeni atent, dau pe Cartoon Network şi mă uit, mărturiseşte Anne Marie, cu sinceritatea specifică unui copil. Desenele preferate sunt Fifi şi Floricele, Robot Boy, Mickey Mouse şi Scooby Doo. Imi place de la televizor cel mai mult de «fata aia care spune foarte frumos sportul» - Simona Pătruleasa. Nu fac nici un sport acum, dar mi-aş dori să joc handbal şi cănd voi fi mare vreau să devin o mare actriţă!

La grupul Andante, făceam cănd eram mai mică nişte vocalize, care nu-mi plăceau". In ciuda celor spuse, căntă delicios, cu intonaţie: "Aaaa acum e toamnă, da… frunza in codru ingălbăneşte, iarba cănd se veştejeşte… aaa!".

In timpul liber

Anne Marie are har de povestitor: "Stai să zic: intr-o zi eram cu mami meu afară, cu Oana, şi ne jucam «De-a v-aţi ascunselea». Fii atentă: eu m-am ascuns după un gard şi pe urmă am venit după o maşină si apoi după o altă maşină şi, pănă să mă caute, m-am dus eu repede şi am făcut aşa: Ptiuuu, şi am zis 1, 2, 3 şi mamă ce s-a enervaaaat!, era să mă prindă, dar noroc că am fugit!".

×
Subiecte în articol: cover story