x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Paşaportul către Rai, de vânzare în SUA

Paşaportul către Rai, de vânzare în SUA

de Anca Aldea    |    20 Ian 2011   •   13:07
Paşaportul către Rai, de vânzare în SUA

147365-heaven-copy.jpgDacă tot au intrat în legalitate vrăjitoarele într-o ţară ca a noastră, în care populaţia cu frică de Dumnezeu este, cel puţin statistic, mai numeroasă decât cea lipsită de credinţă, e lesne de înţeles că în „ţara tuturor posibilităţilor” câinii chiar aleargă cu covrigi în coadă. În ultima vreme, tot mai mulţi prezicători din Statele Unite îşi dau cu părerea despre momentul „tragic” şi „apropiat” în care omenirea va pieri. Suntem ameninţaţi de o invazie a obiectelor zburătoare neidentificate, de efectele draconice ale schimbării climatice, de epidemii grozave şi de multe altele.

Alţi profeţi ne asigură că, după ce vom fi stârpiţi în timpul Apocalipsei, ne aşteaptă o viaţă prosperă, fără griji şi alte probleme suspecte. Diane Tessman, care se autointitulează „o voce extraordinară a celor care caută iluminarea” şi care spune pe site-ul său că se află în legătură, din 1981, cu o entitate supraomenească, numită Tibus, şi-a aşternut în cartea „Your Passport to Heaven” („Paşaportul tău către Rai”) gândurile sale despre existenţa în viaţa de Apoi. După o serie de lucrări în care a dezvăluit că extratereştrii trăiesc printre noi, autoarea intrând în contact cu ei prin puterea minţii, Diane s-a întrecut acum pe sine, vorbind despre lucruri pe care nici mai-marii Bisericii nu le cunosc atât de precis.

Ea mărturieseşte că ştie exact unde se află Raiul – pe Şoseaua 9 din statul ame­rican Iowa, ştie cum poate un om să aibă garanţia, din timpul acestei vieţi, că va ajunge în Paradis – cu ajutorul crucilor din cristal austriece – şi, nu în ultimul rând, ştie cum să intre în contact, la telefon sau prin intermediul televizorului, cu persoanele care au trecut deja în Lumea Celor Drepţi – contactul se va realiza doar atunci când vei avea nevoie de o locuinţă în Eden, cei de pe lumea cealaltă refuzând să răspundă la apel pentru chestiuni mărunte.

Potrivit site-ului weeklyworldnews.com, cartea se vinde în SUA ca pâinea caldă, deşi a apărut pe piaţă de câţiva ani buni, deoarece ea îi garantează muritorului accepţiunea lui Dumnezeu să intre în Rai, după cum afirmă Diane. O contribuţie mai mică la „Your Passport to Heaven” îi aparţine lui Timothy Green Beckley, autor al mai multor astfel de cărţi. Într-una dintre ele, Timothy susţine că a descoperit în Deşertul Mojave un clovn suspect, înalt de peste 3,5 metri, care levitează tot timpul, precum şi un spiriduş care ajută la descoperirea cuferelor cu aur îngropate în pământ.

×
Subiecte în articol: stiinta