x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Pasionat de magie

Pasionat de magie

16 Noi 2007   •   00:00

Dragoş Stănescu, prezentatorul "Poveştirilor adevărate" de pe Acasă TV

Fost inspector de asigurări şi de publicitate, designer la o firmă din Arad şi interpret de muzică.

 Nu te intreb ce ai invăţat de la fiecare job pe care l-ai avut, dar poate ne spui ce te-a determinat să renunţi la fiecare in parte. Am lucrat in acelaşi timp ca inspector de asigurări şi ca director al departamentului de design intr-o firmă de consultanţă financiară. Insă am renunţat la toate astea, pentru că nu mă vedeam stănd la birou ingropat in hărtii toată viaţa. Aşa că am plecat in Bucureşti, pentru a ma apuca serios de ceva care imi şi place. Să cănt, adică. Am căntat in trupa Gaz pe Foc doi ani, după care fiecare dintre noi a ales un alt drum. Apoi, am plecat Acasă... dar nu la Arad :) Insă visul meu de a cănta nu s-a terminat o dată cu destrămarea trupei Gaz pe Foc.

Â

 Cum ai ajuns in trustul Media Pro şi, implicit, să prezinţi "Poveştiri adevărate"? Am fost la castingul organizat pentru "Poveştiri adevărate", am intrat ultimul dintre toţi şi cum cei din urmă ajung pănă la urmă cei dintăi... aşa s-a şi intămplat.

              Â

 Presupunem că ţi se cere să-ţi transformi povestea vieţii intr-o ştire de maximum 500 de semne pentru "Poveştiri adevărate". Cum ar "suna" ea? Cea mai grea intrebare..." Dragoş Stănescu s-a născut sub o stea norocoasă, intotdeauna a reuşit in ceea ce şi-a propus şi a ţintit foarte sus. Multe dintre visele lui s-au indeplinit, insă cel mai frumos rămăne acela de a ajuta oamenii. Asta il şi face fericit in prezent. Dragoş are convingerea că cel mai minunat şi mai inălţător sentiment pe lumea asta este iubirea, că acesta este motivul pentru care ne naştem pe Pămănt. Cu toţii suntem dependenţi de iubire, fie buni, fie răi.

 Printre altele, eşti pasionat de magie. De ce truc ai vrea să te foloseşti ca să obţii un favor? (şi... care ar fi acel favor)? N-am făcut niciodată trucuri magice pentru a obţine favoruri, dar ca să răspund totuşi la intrebare... aş alege trucul cu plicul magic, in care introduci o hărtie pe care scrii o sumă oarecare de bani, o impachetezi, o pui in plic, după care, atunci cănd deschizi plicul, apare acea sumă de bani inăuntru. Iar favorul ar fi să-mi tuneze cineva maşina, ca la "Pimp my Ride!"... se oferă cineva?

×
Subiecte în articol: vedete