x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Prinţesa Beatrice îşi vinde celebra pălărie-meduză pe Ebay

Prinţesa Beatrice îşi vinde celebra pălărie-meduză pe Ebay

12 Mai 2011   •   15:14
Prinţesa Beatrice îşi vinde celebra pălărie-meduză pe Ebay
Sursa foto: Ian Langson/EPA


Prinţesa Beatrice a hotărât că acum este ocazia perfectă să scoată la vânzare pe Ebay binecunoscuta pălărie care a făcut deliciul nunţii secolului printre internauţi.

Prinţesa Beatrice nu este străină de rubrica „Cei mai prost îmbrăcaţi membri ai familiei regale” a criticilor de modă şi, mai nou, din cauza straniului accesoriu vestimentar, pe care mulţi l-au comparat cu o meduză, ea a ajuns vedetă pe Facebook, unde are o pagină dedicată ironizării sale.

Pălăria urmează să fie postată pe Ebay astăzi, zvonul fiind „scăpat” chiar de mama prinţesei, Sarah Ferguson, care i-a dezvăluit  moderatoarei Oprah Winfrey că fiica sa plănuieşte să vândă pălăria. „Ea scoate la licitaţie pălăria pentru a strânge fonduri pentru Unicef şi «Children in Crisis»”, a spus mama prinţesei în vârstă de 22 de ani, citată de contactmusic.com. Informaţia a fost confirmată şi de un purtător de cuvânt al Casei Regale Britanice, care a declarat că scopul acestei licitaţii este de a se strânge câteva mii de lire în scopuri caritabile pentru copii din vânzarea celebrei pălării.

Prinţesa Beatrice este a cincea moştenitoare în linie a tronului regal. În prezent, ea este studentă la Universitatea din Londra şi, deşi nu are de îndeplinit sarcini regale obişnuite, ea are apariţii dese împreună cu familia regală. 

×
Subiecte în articol: licitatie palarie printesa beatrice