x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun S-a rupt lanţul de iubire! Mărioara Zăvoranu, din nou în scandal cu Oana: "Am crescut o viperă!".

S-a rupt lanţul de iubire! Mărioara Zăvoranu, din nou în scandal cu Oana: "Am crescut o viperă!".

25 Mai 2011   •   08:14

Oananu-i mai raspunde la telefon de cateva zile, a spus Marioara in emisiunea lui Dan la Capatos. Femeia a declarat ca Oana s-a impacat cu ea doar pentru bani. Nu a vrut sa spuna cati i-a dat dupa celebra lor impacare televizata, in care Oana i-a cerut iertare pentru tot ce s-a intamplat, insa e convinsa ca a cautat sa se impace cu ea doar pentru bani.

Acum, scandalul a reinceput, a povestit Marioara Zavoranu, din cauza procesului pe care il aveau: "Oana a facut o noua plangere penala pe numele meu. Nu ma mai intereseaza ce face. Am ramas mai mult decat dezamagita. Nici nu mai vreau sa aud de ea. Am crescut la pieptul meu o vipera! Ea vrea tambalau, vrea scandal, vrea sa fie in centrul atentiei".

Care a fost reactia Oanei? Ei bine, surprinzator, vedeta nu a jignit pe nimeni. Oana i-a trimis un SMS lui Dan Capatos prin care i-a explicat ce s-a intamplat: "Ramane mamica mea draga, nu ma judecati gresit. Intre noi nu exista iubire pe bani. Nu am cum sa ma razgandesc cand vine vorba despre procesul pe care il aveam cu mama, prim-procurorul a intervenit si a spus ca subalternii sai au gresit in acesti sapte ani. Niciodata nu voi mai face o plangere penala impotriva mamei mele. Ce se intampla acum este voia lui Dumnezeu. Acest proces trebuie sa mearga mai departe", a explicat Oana.

×
Subiecte în articol: zavoranu oana zavoranu marioara zavoranu