x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Şapte motive pentru care Nicolas Cage îşi îngrijorează fanii

Şapte motive pentru care Nicolas Cage îşi îngrijorează fanii

18 Apr 2011   •   15:30
Şapte motive pentru care Nicolas Cage îşi îngrijorează fanii
Sursa foto: Eric Thayer /REUTERS

Într-o situaţie care  părea parcă ruptă direct din filmul „Leaving Las Vegas”, cu Nicolas Cage în propriul rol, actorul a fost arestat pe parcursul week-end-ului pentru consum de alcool în public şi violenţă domestică.Potrivit raportului poliţiei, Cage s-a certat cu soţia sa, Alice Kim, pe care a apucat-o de braţ, a lovit câteva maşini şi a ţipat la ofiţerii de poliţie „De ce nu mă arestaţi odată?”.

El a fost eliberat, după ce cauţiunea in valoare de 11.000 de doalri i-a fost plătită de vedetea de reality TV, Dog The Bounty Hunter, care s-a declarat a fi un mare fan al actorului. Nicolas Cage urmează să se întoarcă la tribunal la sfârşitul lunii mai. Însă actorul nu este la prima altercaţie publică şi, în plus, el a oferit de-a lungul anilor destule motive pentru ca fanii lui să se întrebe unde va sfârşi Nicolas Cage.

Furia înafara platoului de filmare

La sfârşitul anului trecut, Nicolas Cage a atras atenţia presei când a făcut scandal în mijlocul Bucureştiului, la ieşirea dintr-un club. Actorul filma în acea perioadă pentru ce-a de-a doua parte a seriei „Ghost Rider”. Sub ochii unui cameraman amator, Nicolas Cage a explodat de furie la adresa unui însoţitor, lansând fraza care a făcut deliciul presei „Aş muri în numele onoarei”.

Problemele financiare

În pofida faptului că este unul dintre cei mia bine plătiţi actori de la Hollywood, Cage a intrat într-un declin financiar extrem de abrupt în ultimii ani. După ce şi-a cheltuit banii cumpărând în mod constant castele isnule, case, capete de dinozauri, maşini şi ambarcaţiuni, actorul a ajuns la sapă de lemn. În 2009, el a fost vizat de fisc, pentru o datorie de aproape 7 milioane de dolari către statul american. Atunc, actorul a decis să treacă la schimbarea persoanelor care se ocupă de veniturile sale, luând măsuri pentru a-şi plăti taxele care riscau să îl bage în faliment. „Toată lumea face greşeli, este omeneşte. Unii spun că trebuie să fii un păcătos înainte de a deveni un sfânt”, declara atunci actorul, citat de ABC News.

 Alegerea filmelor

Nicolas Cage este binecunoscut pentru rolurile memorabile, care i-au adus nenumărate premii, precum cel al sinucigaşului alcoolic din „Leaving Las Vegas” sau cel al scenaristului din „Adaptation”. Dar, în ultimii ani, actorul a fost aspru criticat pentru alegerile nu tocmai potrivite pe care le-a făcut în ceea ce priveşte proiectele sale, mulţi punând decizia actorului de a juca în block-bustere pe baza datoriilor sale financiare. În cel mia recent  film al său, „Drive Angry 3D”, Cage joacă rolul unui bărbat care se duce până în iad pentru a-l găsi pe cel care i-a ucis copilul.

"Vise"  împreună cu pisica de apartament

Într-un interviu acordat lui David Letterman, în timp ce promova filmul „The Sorcerer’s Apprentice”, Nicolas Cage a povestit, spre deliciul publicului, cum el şi motanul său Louis au consumat cot la cot ciuperci psihedelice. Actorul a mai povestic că, după o zi întreagă de concurs de holbat cu pisica, el a fost convins că animalul este nici mai mult, nici mai puţin, decât fratele său. Cage nu este nici pe departe străin de consumul de droguri, e recunoscând că obişnuia să consume cocaină în tinereţe. Potrivit revistei OK, Cage a declarat în trecut că această substanţă îl făcea să se simtă invincibil şi plin de idei.

Viaţa personală

Nicolas Cage a fost căsătorit de trei ori, prima dată cu Patricia Arquette, alături de care a locuit numai nouă luni. Cea de-a doua căsătorie a actorului, care a durat numai patru luni, a fost cu Lisa Marie Prestley. El s-a căsătorit, în cele din urmă, cu actuala sa soţie, care a fost prezentă la incidentul din week-end, Alice Kim. Cei doi au împreună un fiu pe care îl cheamă Kale-El, la fel ca pe Superman în copilărie. Nicolas Cage mai are un fiu, Weston Coppola Cage, din relaţia cu modelul Christina Fulton

Benzile desenate: „Vodoo în New Orleans”

Nicolas Cage este un mare fan al revistelor de benzi desenate, el având chiar şi un tatuaj pe braţ cu „Ghost Rider”. Ce nu ştie probabil toată lumea, însă, este faptul că el a şi compus o serie de şase numere de benzi desenate împreună cu fiul său cel mare, Weston, numită „Vodoo Child”. Povestea, care are loc în New Orleans după trecerea uraganului Katrina, are ca protagonist un copil care îşi arunca asupra propriului suflet un blestem vodoo înainet de a fi ucis de un soldat separatist...

 Asocierea cu Charlie Sheen

Potrivit lui Charlie Sheen, Nicolas Cage l-a ajutat să strecoare cocaină la bordul unui avion şi, în plus, tot el a generat termenul  de „zeiţă” care a devenit aproape marcă înregistrată pentru Sheen, acesta folosindu-l permanent pentru a-şi defini iubitele. „Eram la un after-party (în timpul turneului de promovare al lui Charlie Sheen n.red.) şi Nic Cage se afla într-un colţ, arâtându-i ceasul său unei fete. Era întineric, dar ştiam exact ce făcea, îşi ţinea încheietura foarte jos. Aşa că tipa l-a împins şi a plecat. Şi răspunsul său a fost «Şi uite aşa se duce zeiţa, una al dracu’ de bună»”.

 

 

×