x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Situaţii critice

Situaţii critice

26 Oct 2007   •   00:00

In situaţie critică, o nouă serie National Geographic Channel din 13 părţi explorează evenimente şi descoperă supravieţuitori ai unora din cele mai dramatice incidente din istoria modernă

NATIONAL GEOGRAPHIC CHANNEL/In situaţie critică/Documentar/Duminică 22:00; 23:00

Intr-o singură clipă, viaţa poate trece de la rutină la... situaţie critică. Un glonţ, o alarmă sau un pas greşit pot duce la tragedii, aruncănd in situaţii disperate atăt cetăţeni obişnuiţi, căt şi experţi antrenaţi. In situaţie critică, o nouă serie National Geographic Channel din 13 părţi explorează evenimente şi descoperă supravieţuitori ai unora din cele mai dramatice incidente din istoria modernă. Această serie dinamică analizează evenimente aparent stabile care s-au transformat in doar căteva minute in dezastre ce au ocupat primele pagini ale gazetelor.

JAF ARMAT. "Impuşcături adevărate la Hollywood" este povestea uneia din cele mai dramatice confruntări armate cu poliţia petrecute vreodată pe pămănt american. La 28 februarie 1997, doi cunoscuţi infractori, porecliţi High Incident Bandits, comit un jaf armat intr-o bancă din Hollywood. Poliţia intervine imediat, inconjurănd banca. Dar jefuitorii sunt inarmaţi cu gloanţe din oţel, armură pe intreg corpul şi şase arme, printre care renumitul AK-47. Infruntarea a fost violentă, infractorii impuşcănd nouă poliţişti şi doi civili.

O altă poveste tragică va fi relatată tot in această seară, de la ora 23:00. Lansată in spaţiu şi indreptăndu-se spre Lună cu peste 37.000 km/h, Apollo 13 era programată să fie a III-a misiune umană pe Lună a Statelor Unite. La doar două zile după lansarea din 11 aprilie 1970, un rezervor cu oxigen de la bord a explodat şi, in căteva secunde, situaţia a devenit extremă.

×
Subiecte în articol: documentar