x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Şoferii care conduc prea încet, cel mai mare pericol pe şosea?

Şoferii care conduc prea încet, cel mai mare pericol pe şosea?

20 Iul 2011   •   13:20
Şoferii care conduc prea încet, cel mai mare pericol pe şosea?

Soferii care conduc mai incet decat majoritatea sunt cel mai mare pericol pe sosea, provocand un numar ridicat de accidente si ar trebui tratati precum vitezomanii. Asta spune o companie de asigurari din Marea Britanie, ale carei cercetari au scos la iveala faptul ca in aceasta tara exista anual o medie de 143 de accidente cauzate de astfel de soferi.

In plus, potrivit rezultatului sondajului, o treime dintre motociclisti au fost cel putin o data la un pas de a fi implicati in accidente din cauza unor autovehicule conduse cu viteza prea mica, iar sase din zece motociclisti resimtul stresul aparut in urma intalniri unor astfel de soferi. 'Reactia motociclistilor este, in proportie de 45%, sa incerce sa depaseasca aceste autovehicule, crescand asfel riscul de a fi implicati intr-un accident rutier', se explica in raportul sondajului, preluat de Daily Mail.

In prezent, in Marea Britanie exista cereri care ar putea demara acsiuni de prevenire a accidentelor provocate de soferii care conduc prea incet, asa cum ar fi radare pentru condus cu viteza prea mica si limite minime de viteza.

×
Subiecte în articol: soferi amenda motociclisti