x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Sondaj - 35% dintre britanici obişnuiesc să ajungă mahmuri la serviciu

Sondaj - 35% dintre britanici obişnuiesc să ajungă mahmuri la serviciu

de Jurnalul National    |    07 Mai 2008   •   00:00

Aproape 35% dintre britanici au recunoscut că obişnuiesc să ajungă la locul de muncă mahmuri, în timp ce 10% au venit cel puţin o dată beţi la serviciu, conform unui nou sondaj. Mulţi dintre respondenţi au precizat că au făcut greşeli la slujbă, s-au chinuit s&



Aproape 35% dintre britanici au recunoscut că obişnuiesc să ajungă la locul de muncă mahmuri, în timp ce 10% au venit cel puţin o dată beţi la serviciu, conform unui nou sondaj. Mulţi dintre respondenţi au precizat că au făcut greşeli la slujbă, s-au chinuit să se concentreze şi au fost nevoiţi să meargă acasă mai devreme, din cauza nopţii precedente petrecute în compania alcoolului, informează Rompres. Patru din cinci angajaţi au declarat că băuturile alcoolice reprezintă cea mai mare ameninţare la adresa slujbei pe care o au, potrivit sondajului realizat de Norwich Union Healthcare.
Peste 40% dintre angajaţii în domeniile creative au recunoscut că au trebuit cel puţin o dată să lucreze în timp ce erau beţi. Numărul celor care au muncit sub influenţa alcoolului este unul mare şi în industria construcţiilor (24%), în domeniul serviciilor profesionale şi de afaceri (23%) şi în sfera tehnologiei informatice (15%). Sondajul a fost realizat pe un eşantion de 1.000 de persoane şi 250 de locuri de muncă.

×
Subiecte în articol: magazin