x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Star news

Star news

22 Iul 2005   •   00:00
Star news

Akebono nu se lasa! Tot se cearta cu… kilogramele in plus


Chiar daca emisiunea care l-a pus pe slabit se afla in vacanta, Akebono, alias Claudiu Pop, se tine in continuare de cura de slabit. Protagonistul rubricii "Greu de slabit" din cadrul emisiunii "Canalul de stiri" dovedeste in continuare ca are o vointa de fier. Desi de mai bine de o luna emisiunea a intrat in vacanta si nu mai este sub atenta supraveghere a antrenorului sau, Florin Uceanu, Ake nu a renuntat la lupta cu surplusul de kilograme. Cand colegii sai de la "canal" l-au dat pe mana lui Uceanu, Akebono cantarea 203 kilograme. Cand "Canalul de stiri" a intrat in vacanta, mai exact pe 17 iunie, el avea 152,6 kilograme. De la aceasta ultima cantarire in fata camerelor si pana la inceputul saptamanii trecute, Akebono a ajuns la 147,8 kilograme. De altfel, el a promis telespectatorilor sai ca va scrie o carte despre aceasta mare "aventura". Aceasta se va numi cum altfel decat "Greu de slabit". Autorul promite ca o data cu revenirea emisiunii "Canalul de stiri" va avea loc si lansarea cartii, care, in acest moment, este gata in proportie de 80%. (Cristina Ologeanu)

Daniel Buzdugan si piciorul buclucas


Daniel Buzdugan, maestrul farselor, a cazut, se pare, in propria-i capcana. Nu mai e pentru nimeni un secret ca simpaticul prezentator al emisiunii "Dimineata dementa" si-a rupt piciorul. Din razboiul cu carjele, Buzdu iese invingator. Dar tratamentul de recuperare ii joaca feste. Dupa cateva plimbari cu bicileta, Buzdugan isi scranteste piciorul ghinionist. Culmea e ca, oricum, nici sotia, nici prietenii nu l-au crezut atunci cand si-a anuntat primul accident. In urma unui telefon primit de Monica de la sotul ei glumet, aceasta le-a spus prietenilor: "Era Daniel. Cica si-a rupt piciorul." Rezultatul? Toata lumea a crezut ca-i o farsa! Si iata cum povestea cu lupul la oi se regaseste in viata de zi cu zi… (Miruna Mihalcea)

Coco, din Romania actrita, in Canada chelnerita


"Tu ai plecat din Romania/ Ca nu-ti puteai plati chiria/ Acum zici ca esti actrita/ Dar esti doar o chelnerita/", suna textul unui hit autohton. I se potriveste manusa Luizei Cocora, zisa Coco, fosta prezentatoare la MCM, fosta protagonista a serialului "In familie", de pe Prima TV, fosta imagine a unei renumite firme de racoritoare, in sfarsit, fosta actrita la Cluj, Craiova, "Bulandra" si Odeon. Desi in actuala stagiune era in plina ascensiune, jucand in piese de mare succes la teatrele mai sus amintite, romanca noastra a sters-o englezeste-n Canada, unde e chelnerita! Cica textele cantecelor sunt fictiune… Asteptam sa vedem daca i se potriveste rolul pe care il joaca acum. Daca nu, s-o intoarce ea, iar taticu’ o sa aiba grija s-o bage iar la vreun teatru mai de vaza. Prietenii stiu de ce.

Marina Almasan planuieste sa colinde din nou Europa


Producatoarea si prezentatoarea emisiunii "Oala sub presiune", difuzata de TVR 2 in fiecare sambata, vrea in vacanta. Ca si anul trecut, Marina Almasan intentioneaza ca, impreuna cu familia, sa isi umple portbagajul masinii cu bagaje si sa colinde Europa. "Experienta de anul trecut a fost minunata. Ne-am suit in masina si ne-am oprit acolo unde ni s-a parut interesant". Pentru "escapada" familiei sale, teverista vrea sa isi ia concediu in luna august. In linii mari, traseul deja a fost stabilit: Ungaria, Cehoslovacia, Germania, Italia, Austria. (Cristina Ologeanu)

Madera Limpia in Romania


Madera Limpia, trupa cubaneza care a cucerit de curand Europa printr-o serie de concerte absolut incendiare, isi lanseaza cel mai recent album si in Romania. "Baila" cuprinde 19 piese explozive, interpretate intr-un stil care combina muzica traditionala cubaneza cu ritmurile hip-hop. De la duritatea vietii de zi cu zi din mijlocul fierbinte al Cubei, prezentata in piesa "Global Verdad", la abordarea unei laturi pur sentimentale, in "La Lena" si "Loco por Comerte", baietii de la Madera Limpia aduc publicului o poveste de viata foarte interesanta. Primul single extras de pe albumul "Baila" se numeste... "Baila remix". Extrasul deja se bucura deja de succes, el difuzandu-se de cateva saptamani pe posturile de radio si de televiziune. (Cristina Ologeanu)

Maruta isi doneaza salariul


Catalin Maruta, prezentatorul emisiunii "Tonomatul de vacanta", difuzat de TVR2, vrea sa-i ajute pe oamenii din zonele inundate. "Am intrebat telespectatorii cum pot vedetele sa-i ajute pe sinistrati. Multi au spus ca fiecare cantaret de la noi ar trebui sa le doneze sinistratilor un procent de 10% din incasarile obtinute in urma vanzarii albumelor", povesteste vedeta TVR. Catalin a afirmat ca si el intentioneaza sa contribuie financiar. Si nu oricum, ci donandu-si propriul salariu. Nu cel cuvenit pentru o luna, ci toti banii castigati pe perioada verii. (C.O.)

Adi Bucur numara oile si tot nu adoarme


De mai bine de o saptamana, Adi Bucur prezinta stirile care incheie ziua la Prima TV. De-a lungul timpului, la Prima TV, Adi a prezentat stirile de dimineata, pe cele de la ora 18:00 si acum presteaza la buletinul de stiri de la ora 23:00. Pe langa partea frumoasa a lucrurilor exista si una mai putin frumoasa. Aceea ca, de cand cu aceasta schimbare, Adi sufera de insomnii. Pentru ca sta la serviciu pana tarziu, stiristul a ajuns la "performanta" de a adormi nu o data cu gainile, ci chiar atunci cand incepe cocosul sa cante. "Pana pe la 4-5 dimineata ma uit pe pereti, numar oile si tot nu adorm", incheie Bucur. (C.O.)

Sandra Bullock s-a vazut nevasta la 40 de ani


Sandra Bullock si Jesse James si-au pus pirostriile in cadrul unei ceremonii simandicoase in apropiere de Santa Barbara. Printre invitatii de onoare s-au aflat si Jamie Lee Curtis, Regina King, solistul de la Metallica. Altii colegi de breasla insa nu s-au prezentat la eveniment, marturisind ca sunt surprinsi de alegerea Sandrei. Actrita si-a cunoscut jumatatea in urma cu doi ani. Desi a mai fost logodita cu actorul Tate Donovan, inelul pe care-l poarta Bullock acum si-a spus serios cuvantul. Cat despre James, el cunoaste cate ceva din tainele casatoriei, intrucat mecanicul de meserie a mai fost casatorit de doua ori si este mandrul "posesor" a trei copii. El este descendentul faimosului jefuitor de banci Jesse James. Luat la intrebari de un corespondent CBS cu privire la relatia lor, James a fost cat se poate de evaziv, declarand ca nu vorbeste in public despre Sandra. "Miss Congenialitate" a fost declarata detinatoarea locului 65 in topul celebritatilor care fac cei mai multi bani.

Mariah Carey, sabotata de atentatele de la 11 septembrie


Mariah Carey a tot stat si s-a gandit pe cine sau pe ce sa dea vina insuccesului ultimului ei album "Glitter". Si l-a gasit. Conform declaratiilor ei, materialul discografic nu a avut succesul asteptat din cauza atentatelor de la 11 septembrie, intrucat albumul a iesit pe piata tocmai la acea data. "Talk-show-urile aveau nevoie si de putin divertisment, asa ca am devenit o minge aruncata de colo-colo. Un alt motiv ar fi si acela ca albumul meu nu se situa in fruntea topului, ci pe locul doi. Toata presa a ras de mine si m-a atacat din toate directiile", marturiseste Mariah, dupa ani buni de tacere.

Familia Douglas si-a dat arama pe fata


La 88 de ani, Kirk Douglas este inca o icoana a epocii de aur, iar fiul sau, Michael (60 de ani), ramane una din cele mai populare figuri americane. Amandoi sunt detinatori de Oscar pentru activitatea profesionala, dar si pentru eforturi umanitare. Documentarul "A Father …A Son …Once Upon a Time in Hollywood" aduce in prim- plan relatia dintre tatal Douglas si fiu Douglas, un documentar realizat de regizorul Lee Grant si a carui premiera va avea loc la 13 august, pe HBO. "Am invatat o gramada de lucruri despre tine in acest film, iar tu ai aflat alte lucruri nebanuite despre mine!", i-a declarat Kirk fiului sau dupa ce filmarile au luat sfarsit. Asa cum se intampla si la case mai mari, relatia dintre cei doi nu a fost intotdeauna una usoara. Insa aceasta legatura a luat o intorsatura fericita in 1991, cand Kirk era sa moara intr-un accident de elicopter.

Banii lui Angelina Jolie se duc pe lenjerie


De cand se bucura de viata alaturi de Brad Pitt, Angelina scoate din buzunar o gramada de fisicuri pentru lenjerie intima. Ultimele achizitii ale actritei au fost in valoare de 2.000 de dolari pe care i-a lasat cu generozitate intr-un luxos magazin de lenjerie. "Angelina si-a cumparat sutiene, chilotei, accesorii, toate extrem de sexy si erotice. Mai mult, ea adora tot ce e facut din piele de culoare neagra", a declarat un apropiat al vedetei. Ca tot veni vorba despre placerile vestimentare ale actritei, fanii vor putea sa cumpere online, pe eBay, cateva piese vestimentare purtate de ea si de Brad Pitt in mult discutata sedinta foto pentru revista "W", printre care costumul alb de baie cu care Jolie apare pe coperta si camasa strengara purtata de Pitt. Cei doi s-au jucat in tot acest timp cu presa, pe considerentele ca rufele se spala in familie. Paparazzii nu si-au luat vacanta si au tras niste poze in care cei doi se distrau asa cum ii sade bine unei familii, alaturi de copii. Zvonurile mai spun ca Angelina ar fi insarcinata.

Pentru Aguilera ninge cu pinguini


Dupa ce presa a vuit cu titluri gen "Aguilera batausa", cantareata s-a facut foc si para. Ca sa iasa basma curata, ea a dat o alta intorsatura povestii. Sa recapitulam putin. Cristinutza se afla intr-un club din Paris cand un fan s-a luat de ea. De aici a pornit o bataie in toata regula care a lasat-o pe vedeta cu doua coaste rupte. Acum, Aguilera a venit cu o alta varianta conform careia s-a taiat la mana intr-un vas de sticla pe care l-a spart animalul ei de casa si ca este nevoita sa poarte un bandaj. Voi ce credeti?!

Pamela o fugareste pe Courtney Love in fiecare zi


Pamela Anderson o ajuta pe Courtney Love sa slabeasca. In fiecare dimineata, cele doua fac jogging cate o ora. "Este mai rea decat antrenorul meu de fitness. Ma alearga pana-mi dau duhul. Am slabit cinci kilograme intr-o saptamana", marturiseste actrita care se abtine de la alcool si droguri de mai bine de un an. Love a fost obligata sa intre intr-un centru de reabilitare dupa ce a fost prinsa cu droguri asupra ei. In urma procesului, fetita ei de 12 ani, France Bean, a fost luata si ingrijita de autoritati. Courtney a stat departe de vicii pentru ca nu vrea sa-si piarda fetita definitiv. Si pentru ca s-a tinut de cuvant, acum ea locuieste cu France, iar povestea cu drogurile o considera de mult uitata, ca si cand n-ar fi existat. (Grupaj realizat de Raluca Grintescu)

Tom Cruise nu a fost primit calduros de francezi


Starul din "Razboiul lumilor" s-a logodit cu actrita Katie Holmes in capitala franceza. Cu toate acestea, primarul si liderii organizatiilor pariziene au refuzat sa-l declare pe Tom Cruise cetatean de onoare, pe motiv ca este membru al Bisericii Scientologice. Intr-o dezbatere care a avut loc zilele trecute la Paris, City Hall a promis "sa nu-l intampine niciodata pe Tom Cruise, militant declarat al acestei organizatii", potrivit agentiei France Presse. Marsilia l-a trecut pe lista cetatenilor de onoare cu toate ca religia lui este considerata de autoritatile franceze drept un cult, iar un deputat din trei il numeste pe Cruise "un simbol al sectei".
×
Subiecte în articol: şi-a