x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Steven Tyler: „Sunt norocos că sunt în viaţă!”

Steven Tyler: „Sunt norocos că sunt în viaţă!”

28 Apr 2011   •   16:27
Steven Tyler: „Sunt norocos că sunt în viaţă!”
Sursa foto: /JURNALUL NAŢIONAL


Steven Tyler a ajuns într-un punct din viaţă în care recunoaşte că este extrem de norocos că a primit ajutor pentru dependenţa sa de droguri. Solistul Aerosmith spune că probabil ar fi murit „de câteva ori până acum” dacă nu ar fi fost susţinut în încercarea de dezintoxicare. Tyler nu mai consumă droguri de 16 luni, însă spune că a abuzat mult prea mult de corpul său prin consumul de alcool şi droguri. „Dacă aş fi fost lăsat de capul meu, probabil că muream de mai multe ori”, a declarat cântăreţul pentru revista People.

Solistul Aerosmith spune că unul dintre motivele pentru care nu mai are nevoie de droguri este faptul că are parte de de suficiente senzaţii tari fiind în postura de jurat al emisiunii „American Idol”. „Sunteţi nebuni dacă vă închipuiţi că statul în faţa camerelor de luat vederi high-definiton şi a milioane de oameni nu îmi dă adrenalină. Sunt ca şi drogat când cade cortina, singura diferenţă e că nu trag cortina pe nas. Nu o trag pe nas nici pe J.Lo, deşi o respir din plin”, a adăugat cântăreaţul amuzat.

Steven Tyler s-a internat într-o clinică de dezintoxicare pentru a-şşi trata dependenţa de calmante, pe care o dobândise în urma tratamentelor îndelungate cu astfel de medicamente pentru numeroasele probleme ortopedice pe care le-a suferit de-a lungul anilor..

 

×
Subiecte în articol: aerosmith steven tyler