x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Stuff by Anuska: Ajutor şi tocană de mădular

Stuff by Anuska: Ajutor şi tocană de mădular

05 Mar 2010   •   00:00

Nesimţirea bucureştenilor n-are efectiv limite şi de-aia trăiesc cu mirare veştile despre locuitorii altor oraşe. De pildă, la Timişoara pasămite n-a ajuns zvonul cum că lumea în ansamblul ei s-a sălbăticit şi că deci şi dânşii ar trebui să ia act.



Un bucureştean ajuns la ei căuta musai să găsească o adresă. Cum GPS-ul lipsea, căci da, nu chiar toată lumea, a găsit de cuviinţă să coboare geamul la un stop şi să întrebe pe un alt participant la trafic ce şi cum. Participantul n-a ştiut, pe loc, că l-a cam luat pe nepregătite întrebarea, însă la două semafoare maiîncolo,băiatul cu-ntrebarea se trezeşte solicitat la geam. Ghici de cine? Nenicul surprins de mai devreme. Care între timp s-a simţit prost că nu-şi poate ajuta seamănul venit din Capitală, aşa că s-a interesat pe ici, pe colo, pe la prieteni, urmărindu-l între timp pe habarnist.

După ce-a aflat, s-a dat jos după el - că traficul făcuse să nu poată opri maşina fix în dreptul băiatului din Capitală -, i-a bătut în geam şi i-a zis dintr-o suflare care-i traseul. Şi în caz că n-a priceput bine, s-a oferit să-l şi conducă. Timişoreanul nu era nici beat, nici scăpat de la Socola. Bucureşteanul însă de la incident încoace se-nchină-n faţa bisericilor, deşi până mai ieri era ateu.

Oare ce-ar fi zis bucureşteanul mirat dacă era vecin cu Gigel ăla de-l ştiu eu, de la ţară, care şi-a adus amantă-n casă şi-a pus-o să doarmă cu el şi cu nevastă-sa-n pat. Şi, ca să-nveţe şi tânta de soţie ce se face cu ştromeleagul bărbătesc, o pune să se şi uite la ei cum fac penetrări-despenetrări repetate. Soţia, între timp, de-atâta luat notiţe, s-a tâmpit şi vizitează medicul. Căruia îi povesteşte cum aşteaptă ea să-i încapă pe mână ştromeleagul şi să-l facă tocăniţă. Deh, fiecare cu nesimţirile lui.

×
Subiecte în articol: punctul pe g