x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Summer of Love

Summer of Love

de Adriana Paduraru Vaduva    |    24 Iul 2009   •   00:00
Summer of Love

Prezentatoarea rubricii meteo a Observatorului matinal al Antenei 1, Alexandra Bădoi, ne prognozează o vară incendiară. Şi pentru a ne mai "răcori" puţin a lansat o piesă care face furori. "Summer of love" a fost postată pe internet de curând şi DJ-ii au început deja s-o difuzeze în cluburi.



PROIECT. Alexandra sau Ada, cum este cunoscută vedeta Observatorului în lumea muzicală, este mai mult decât încrezătoare: "Sper ca prin muzica pe care o cânt să transmit o stare de libertate, de prietenie, iubire, bucurie... şi îmi doresc ca noul meu proiect muzical să fie foarte fresh, energic şi fără vulgaritate. Împreună cu încă doi tineri talentaţi, Peter Zaad şi Claudiu Cota, am compus piesa şi mai avem în lucru şi alte piese, însă cred ca vara aceasta va fi... Summer of love".

INTERES. Vedeta Antenei 1 este pasionată de muzică, teatru, dar şi de meteorologie. Încearcă să se implice în fiecare dintre aceste domenii, să înveţe cât mai mult. "Cred că muzica este cel mai frumos mod de exprimare şi cea mai plăcută cale de a transmite ceea ce simţi. Teatrul îţi dă posibilitatea să experimentezi, să cunoşti cât mai multe. Cât despre meteorologie, îmi place din ce în ce mai mult. Fiind mereu la curent cu informaţiile primite de la meteorologi, pentru o clipă am senzaţia că am puteri previzionare. Cu toate acestea, natura şi fenomenele meteo sunt mereu surprinzătoare", declară Alexandra.

×
Subiecte în articol: vedete