x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Sunt în top la Hollywood, dar nu ştiu să folosească internetul! Află cine!.

Sunt în top la Hollywood, dar nu ştiu să folosească internetul! Află cine!.

14 Iun 2011   •   08:25
Sunt în top la Hollywood, dar nu ştiu să folosească internetul! Află cine!.

Internetul, fara de care multi dintre noi ne intrebam cum ne-am descurca in prezent, e plin de povesti care mai de care mai amuzante sau mai socante. Exista insa oameni care pur si simplu nu vor sa aiba de-a face cu el. Si desi suntem convinsi ca exista foarte multe persoane pe lume care nu au, nu pot, nu vor si nu inseleg cum sa foloseasca aceasta facilitate, ne vom opri putin asupra celebritatilor care refuza sa intre in lumea virtuala. Vedeti care sunt motivele lor, potrivit burlesque.com.

Brad Pitt este prezent mai peste tot in afise, pe coperti de reviste, la tv, insa pentru moment nu il gasim active nicaieri pe internet. Actorul a declarat intr-un interviu pentru Newsweek ca pur si simplu nu stie sa foloseasca un computer.

Christopher Walken face parte dintre “batraneii' care refuza sa invete cum functioneaza "cutia mare de pe birou". Actorul in varsta de 64 de ani recunoaste ca este putin tehnofob, nu are adresa de mail sau computer. Surprinzator, Christopher Walken nu detine nici telefon mobil..

Nici Eminem nu stie sa foloseasca un computer, Cantaretul spune ca dacaa ar invata sa “sara' pe internet, n-ar face altceva decat sa citeasca toata ziua comentarii. Atunci e mai bine sa nu se apuce de asta…

Prince ar fi declarat ca internetul, computerele si alte gadgeturi digitale sunt demodate si nu sunt bune deloc.

Winona Ryder e cunoscuta pentru roolurile sale din anii ’80-’90, asa cum sunt cele din “Little Women' sau “Edward Scissorhand', insa actrita pare sa fi ramas blocata in acele decade. Ea spune ca nici macar nu are un computer, declarand pentru USA Today: "Aud mereu ca poti afla orice ceea ce e destul de rau", spune Winona.

Iata insa ca exista si cateva vedete din shobiz care s-au induplecat in cele din urma sa acceseze internetul, cu mai multe sau mai putine insitente din partea apropiatilor.

John McCain a invatat in 2008 cum sa acceseze mediul online. El a declarat acest lucru in mijlocul campaniei electorale prezidentiale, informatia amuzand un numar mare de alegatori.

Salma Hayek are o poveste asemanatoare. Ea a evitat toata viata computerul si tot ceea ce era legat de acesta, pana cand sotul sau a luat-o cu binisorul, explicandu-i beneficiile tehnologiei si facandu-i “cunostinta' cu aplicatia Sudoku de pe iPad.

Orlando Bloom spune ca pur si simplu nu dorea sa aiba nimic de-a face cu calculatorul sau internetul. In cele din urma, in 2006, el a acceptat sa isi cumpere un computer pentru ca era convenabil.

.

×
Subiecte în articol: internet vedete computer Hollywood showbiz