x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

12 Mai 2005   •   00:00

  • 13 mai 2005
  • C(RAMPE) - Gica

    Nimic despre nimeni

    Click pentru a mari imaginea
    Mda... sa va spun despre un baiat de la Realitatea teve? Sa nu va spun? Sa va spun? Sa nu va spun? Nu! Mai bine nu va spun. Nu stiu ce-as putea sa va spun despre un baiat de la Realitatea teve care se ocupa cu cititul stirilor sportive. Ce-ar mai fi de spus despre un baiat de la Realitatea teve care citeste stirile sportive? Apropo, pentru ca sunt sportive, stirile au celulita?
    Ma-ndoiesc sincer.

    Am putea cadea de acord ca este un baiat. Buuuuun. Am mai putea spune, de pilda, ca citeste stiri sportive, dar noi n-o spunem, pentru c-am cazut de acord de la bun inceput ca n-o sa vorbim despre baiatul de la Realitatea teve (oare cum il cheama?). N-o sa va spun nimic despre acest baiat. N-o sa va spun nici macar cum il cheama, pentru c-ati citit mai sus ca habar n-am cum il cheama, deci nu va pot spune cum il cheama. De unde sa va spun cum il cheama, daca eu habar n-am cum il cheama?

    "Documenteaza-te si pe urma scrie!", mi-ar striga paranoicii uorcoholici (sic!), chestie la care eu as raspunde cu un finut "hai sictir, ba". Nu va spun nici ca acest baiat reuseste sa ma faca sa rad la stirile despre Universitatea Craiova, atunci cand mai degraba as putea sa disper. "Adica de ce?", m-ar putea intreba alti paranoici, de data asta nu neaparat uorcoholici. Pai, cum adica de ce? Stimati telespectatori si onorata audienta, domnilor, domnisoarelor si doamnelor, oameni ai muncii, oameni buni, oameni mai putin buni, oameni de-a dreptu’ neoameni, mai animalelor, domnule presedinte si stimati parinti, pentru ca baiatul de la Realitatea teve, despre care nu vom spune in continuare nimic, vorbeste cu ti.

    De un ectemplu, daca ta zitem ca o echipa a ingredzistrat o victorie, baiatul Realitatii va spune ca se bucura netput pentru ateasta victorie, o chettie pe care numai un tip cool, ata, ca el, ar putea t-o tpuna. Ia tpuneti, nu-i ata ca-i timpatic? Nu-i ata c-am fi mai veseli intr-o lume guvernata de t? Nu c-ar fi tuper-cool ta vorbim cu totii cu ti?

    Ette foalte adevalat ca ti mai mitto al fi sa volbim nu numai cu ti, ti si cu "l" si "si". Adica, de un ectemplu, ta zitem impleuna plopozitia "baiatul de la Lealitatea teve ette un baiat malfa de malfa". Nu-i asa ca te ttliti de lat? Nu-i ata ca-i foalte comic? Dac-at fi tipa, m-at dute ata la baiatul asta ca ta fac cunottinta cu el, deoalece ette plototipul meu de tip, daca, lepet, at fi tipa. (Ati inteles teva?).

    M-am indlagottit de litela "ti". De-acum incolo o ta volbetc numai cu ti, olite-al fi. Ta continuam ta ne buculam impleuna nu atat de victolia Lapiduletului (Hai Lapidu’, Ua Tteaua!), cat de minunata contoana "ti" cale, nu-i ata, ette de natula ta ne faca viata mai flumoata, mai culata, mai utcata. Incheiem aiti emitiunea noattla, va multumim pentlu atentie, la levedele.

    "Vino, mama" sa-i vezi pe Serginio si pe Aurel Moldoveanu
    Divertisment / Sambata / 14:30 / Prima TV

    Un interpret de muzica usoara (Aurel Moldoveanu) si un moderator tv (Sergiu Mihalcea, alias Serginio - foto) s-au mutat in Berceni. Nu in cartierul bucurestean, ci intr-o comuna prahoveana. Ce au facut aici? Ei bine, Serginio a adapat si a hranit animalele, a luat ouale din cuibar, a scos vin din beci, a muls vaca. Mai bine zis, s-a chinuit sa mulga vaca, insa nu a reusit, asa ca i-a lasat locul gazdei. Apoi a rupt panuse de porumb pentru legatul viei, a curatat un sac de fasole uscata si a pregatit o placinta alaturi de nora gazdei. Credeti ca Aurel a stat degeaba? Va inselati! A muncit si mai mult: a sapat pamantul si a plantat rosii, a facut curat la porci, ba chiar a luat cotele apei din spatele gradinii si a cosit iarba. Spre deosebire de Sergiu, Aurel a reusit sa mulga vaca. (Adriana Paduraru)

    "Lumea Pro Cinema"a Umei Thurman
    Divertisment / Duminica/ 13:15 / Pro Cinema

    Telespectatorii au intalnire duminica cu frumoasa si carismatica actrita Uma Thurman. Toate reperele esentiale din filmografia si viata ei vor fi punctate prin intermediul unor imagini ce nu au mai fost difuzate pana acum la vreo televiziune din Romania. Uma a copilarit intr-un mediu excentric si s-a implicat din adolescenta in lumea halucinanta a filmului. Asa l-a cunoscut pe Gary Oldman, pe care l-a avut sot pentru o scurta perioada. A urmat apoi un mariaj ce parea perfect, cu Ethan Hakwe, pana cand acesta a inselat-o cu o femeie de o moralitate indoielnica dintr-un strip-club din Vancouver. Uma a trecut peste aceasta deceptie, gasindu-si fericirea in bratele unui magnat din domeniul hotelier. (Adriana Paduraru)

    Nunta de la tara vs nunta de la oras
    Divertisment / Duminica / 20:15 / Antena 1

    In editia din aceasta duminica a emisiunii "Folclorul contraataca", Andreea Banica si Ionut Dolanescu le vor arata telespectatorilor cum se distreaza romanii la nunta. Maria Carneci, Nicoleta Voica, Niculina Stoican, Viorica Macovei si Gelu Voica incearca sa ne convinga ca nuntile de la tara sunt mai frumoase pentru ca respecta traditiile. De cealalta parte, formatiile Trident, 3rei Sud-Est si Demmo spun ca nuntile orasenilor sunt mai pline de viata si au mai mult rafinament. Si cum tema emisiunii este nunta, nu putea lipsi o prezentare neobisnuita de rochii de mireasa. (Adriana Paduraru)

    "Nu o tin in casa pe mama de schimb!"
    Divertisment / Duminica / 21:00 / Prima TV

    Este din Gaesti, are 35 de ani, o fetita de 13 ani si un sot haios. Totusi, Calin Anca ii va parasi pentru a deveni "mama" unei alte fetite, de 3 ani, din Timisoara. Gabriela Angheluta are 31 de ani si este casnica. Fetita sa - Cristina - o va primi pe Anca cu o oarecare dificultate... Daca aceasta din urma se va descurca intr-o gospodarie in care exista un barbat care vorbeste foarte mult si care ameninta: "Nu am de gand sa o tin in casa pe mamica de schimb!", veti afla la sfarsitul saptamanii. (Adriana Paduraru)

    "Rubi" spune adio la "Corazon latino"
    Divertisment / Duminica / 15:30 / Acasa Emisiunea "Corazon latino", prezentata de Oana Zavoranu, o aduce Acasa pe Rubi. Dupa numai o saptamana de la terminarea telenovelei de mare succes, telespectatorii vor avea ocazia sa revada momente speciale din aceasta productie Televisa. Nu vor lipsi scenele fierbinti care au facut deliciul publicului, cum ar fi cea in care Alejandro si Rubí au facut dragoste pe malul marii.
    Nici scena in care Rubí a impiedicat nunta lui Maribel cu Hector si incercarea ei de mai tarziu de a pune capat ceremoniei de casatorie dintre Maribel si Alejandro. (Adriana Paduraru)
    ×
    Subiecte în articol: baiat