x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ultimul live

Ultimul live

16 Noi 2007   •   00:00

După nouă ani de "Surprize", Zăna işi schimbă priorităţile. Şi asta pentru că in luna decembrie va intra in scenă Violeta, micuţa minune care a făcut trecerea spre o altă etapă in viaţa Andreei Marin. Măine veţi urmări la TVR 1 ultima transmisiune in direct a emisiunii "Surprize, Surprize".

După nouă ani de "Surprize", Zăna işi schimbă priorităţile. Şi asta pentru că in luna decembrie va intra in scenă Violeta, micuţa minune care a făcut trecerea spre o altă etapă in viaţa Andreei Marin. Măine veţi urmări la TVR 1 ultima transmisiune in direct a emisiunii "Surprize, Surprize". Următoarele ediţii au fost inregistrate din timp de viitoarea mămică şi vor rula pănă la sfărşitul anului, cănd Andreea işi va lua, in mod oficial, rămas bun de la telespectatori. "Ultima emisie din acest an, la finalul lunii decembrie, e una extrem de emoţionantă, dar şi plină de hohote de răs, pentru că va fi o incursiune care porneşte de la primul an de Surprize pănă la cel de-al nouălea, cu invitaţi care ne-au onorat de-a lungul timpului şi au de povestit intămplări de culise captivante", ne-a dezvăluit vedeta.  Â

CURAJ. Anii de "Surprize" au reprezentat pentru Andreea Marin o experienţă incredibilă, de care se desparte din proprie iniţiativă, nu pentru că s-a văzut nevoită: "Sunt chiar măndră că am puterea de a lua o astfel de decizie, că nu sunt o fire comodă care, văzănd că se află la cărma unui program tv care e mereu in topul audienţelor, nu se mulţumeşte cu atăt şi să imbătrănească făcănd acelaşi lucru sau să facă altceva doar in momentul in care succesul s-ar stinge. Am destulă imaginaţie şi forţă de a face mai mult".

OFERTE. 2008 va sta sub semnul marilor schimbări profesionale. Se va reintoarce Andreea pe sticlă? Are oferte in acest sens? O vom vedea la un alt post de televiziune? "Da, nu neg, există şi această posibilitate, conform ofertelor pe care le am in faţă, dar nu asta e important acum. Am idei in minte care depăşesc nivelul dorinţei, pe care n-o inţeleg, de a apărea la televizor oricum, oricănd, oriunde. Am şi gănduri care inseamnă altceva decăt televiziune. Dar toate la timpul lor. Acum, găndul meu se indreaptă către luna decembrie, cănd aşteptăm mezina din familia noastră."

×
Subiecte în articol: cover story