x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Umilinţă: Chris Brown condamnat să strângă gunoiul şi să cureţe terenurile publice!

Umilinţă: Chris Brown condamnat să strângă gunoiul şi să cureţe terenurile publice!

26 Aug 2009   •   00:00
Umilinţă: Chris Brown condamnat să strângă gunoiul şi să cureţe terenurile publice!

Chris Brown a fost condamnat la efectuarea a 180 de zile de muncă în folosul comunităţii şi la cinci ani de supraveghere judiciară. Vedeta americană a primit această pedeapsă după ce în iunie, a pledat vinovat la acuzaţia de agresiune comisă împotriva fostei sale iubite, cântăreaţa Rihanna. Vedeta în vârstă de 20 de ani, va efectua zilele de muncă în folosul comunităţii în Richmond (Virginia), unde locuieşte, a precizat judecătorul Patricia Schnegg.Munca va consta în "strângerea gunoiului, spălare de automobile şi întreţinerea terenurilor publice", a adăugat judecătorul, care a dorit ca muzicianul să facă "muncă cu adevărat fizică". Brown va mai urma, timp de un an, un program de prevenire a violenţei şi va trebui să se prezinte o dată la trei luni în faţa judecătorului pentru a fi evaluat.

Cântăreţul, care a fost prezent la audiere însoţit de mama sa, cel mai bun prieten şi de garda sa de corp, nu are voie să se apropie la mai puţin de 91 de metri de Rihanna, fosta sa iubită, pe care a agresat-o. În cazul evenimentelor artistice, el va trebui să menţină o distanţă de minim nouă metri de aceasta.

În iunie, Chris Brown a încheiat o înţelegere cu parchetul american, care i-a permis să evite închisoarea. Altfel, el ar fi riscat o pedeapsă de până la cinci ani de închisoare, după ce a fost pus sub acuzaţie, la începutul lunii martie, pentru comiterea unei agresiuni "de natură să provoace răni grave" şi pentru ameninţări cu moartea la adresa fostei sale iubite, cântăreaţa Rihanna. Rihanna nu a fost prezentă la audiere, dar avocatul său, Donald Etra, a declarat că aceasta se simte bine.

Incidentul s-a petrecut cu doar câteva ore înainte de gala premiilor Grammy, care a avut loc pe 8 februarie, în Los Angeles. Rihanna, originară din Barbados, şi Chris Brown se întorceau de la o petrecere din partea de vest a oraşului californian. Poliţia a fost alertată după ce disputa dintre cei doi cântăreţi a degenerat. Chris Brown s-a predat ulterior autorităţilor şi a fost repus în libertate după ce a plătit o cauţiune de 50.000 de dolari.

Un raport al poliţiei americane indică faptul că Brown a lovit-o pe Rihanna cu capul de geamul autovehiculului, a lovit-o repetat peste faţă şi i-a muşcat urechea şi un deget. La un moment dat, potrivit raportului poliţiei, Chris Brown i-ar fi spus Rihannei: "Te voi ucide". O fotografie ce înfăţişa chipul tumefiat şi învineţit al Rihannei a apărut ulterior pe internet. Chris Brown, în vârstă de 20 de ani, este autorul pieselor de succes "Kiss Kiss" şi "Run It".

Rihanna, originară din Barbados, şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit No.1 a fost piesa "S.O.S.", la mai puţin de un an după lansarea albumului. Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale: "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia".

×