x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Vedetă - Pink doreşte să infieze un copil

Vedetă - Pink doreşte să infieze un copil

de Corina Andriuta    |    13 Iul 2007   •   00:00
Vedetă  -  Pink doreşte să infieze un copil

Căntăreaţa americană Pink a declarat intr-un interviu acordat sky.com că se găndeşte serios să adopte un copil impreună cu soţul său, Carey Hart, cunoscut participant la cursele de motocros.

Căntăreaţa americană Pink a declarat intr-un interviu acordat sky.com că se găndeşte serios să adopte un copil impreună cu soţul său, Carey Hart, cunoscut participant la cursele de motocros.

Pink, pe numele său real Alecia Moore, in vărstă de 27 de ani, a declarat pentru revista Now: "Un copil adoptat este la fel de frumos ca şi unul biologic". Tot ea a adăugat: "Eu salvez căini, aşa că de ce nu aş salva nişte copii?", a adăugat Pink. Intrebată dacă viaţa de femeie căsătorită a schimbat-o, Pink a spus că nu a remarcat nimic, mai ales că din cauza concertelor este mereu pe drumuri.

RIVALITATE. Britney Spears a fost şi ea un subiect de conversaţie, cunoscut fiind faptul că Pink o consideră pe aceasta mai mult o animatoare, o producătoare de show-uri, decăt o căntăreaţă in adevăratul sens al cuvăntului. Intrebată dacă va scrie un căntec pentru Spears, vedeta a răspuns că nu este sigură ce decizie va lua: "lucrul acesta prea curănd". "Nu pentru că nu o plac, ci pentru că sunt de părere că nu este destul de nebună să cănte melodiile mele. Cănd spun căntăreţi adevăraţi mă refer la Lauryn Hill, Faith Hill - şi aş scrie pentru Amy Winehouse, pentru că ai nevoie de o atitudine serioasă pentru a cănta idioţeniile despre care scriu".

TOP. Recunoscută pentru stilul indrăzneţ in care se imbracă şi pentru sound-ul puternic, Pink a lansat primul album la vărsta de 18 ani. Intitulat "Can't Take Me Home", acesta a fost un material cu influenţe R&B. Următorul album de studio, "M!ssundaztood", a beneficiat de ceva mai multe influenţe rock şi a fost lansat in 2001, fiind pănă in prezent cel mai bine văndut material al său. Acesta a cuprins piese precum "Get The Party Started", "Don’t Let Me Get Me", "Just Like A Pill" şi "Family Portrait".

×
Subiecte în articol: magazin pink