x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Vezi cine este CEA MAI FRUMOASĂ PERSOANĂ din lume în 2012, potrivit revistei "Who"

Vezi cine este CEA MAI FRUMOASĂ PERSOANĂ din lume în 2012, potrivit revistei "Who"

05 Apr 2012   •   11:48
Vezi cine este CEA MAI FRUMOASĂ PERSOANĂ din lume în 2012, potrivit revistei "Who"

Revista australiana "Who" a desemnat cea mai frumoasa persoana din lume in 2012 unul dintre cele mai cunoscute modele pe plan international.

Miranda Kerr a fost aleasa de revista "Who" cea mai frumoasa persoana din lume, iar in editia din aprilie fotomodelul apare alaturi de fiul ei, Flynn, intr-un pictorial special, scrie Daily Mail.

Chiar daca are un program foarte incarcat si o cariera de invidiat, fotomodelul a marturisit ca abia de cand a devenit mama, viata ei este completa.

Miranda Kerr si Orlando Bloom au confirmat in august 2010 ca urmeaza sa devina parinti, la doar cateva saptamani dupa ce au anuntat ca s-au casatorit in luna iulie.

Miranda Kerr, care s-a facut remarcata pe podiumurile internationale in calitate de model al casei Victoria's Secret, si actorul Orlando Bloom, starul francizelor "Piratii din Caraibe" si "Stapanul inelelor", au o relatie din 2007 si s-au casatorit pe 22 iulie 2010, in cadrul unei ceremonii private.

Miranda, care a crescut in oraselul australian Gunnedah din statul New South Wales, a ocupat pozitia a noua in topul 10 al modelelor cu cele mai mari venituri din anul 2010 realizat de revista Forbes, dupa ce a obtinut 4 milioane de dolari in ultimele 12 luni.

Orlando Bloom este cunoscut pentru rolul Will Turner din franciza de succes "Piratii din Caraibe". El a aparut, de asemenea, in alta franciza de succes - trilogia "Stapanul Inelelor" -, in care a interpretat rolul elfului Legolas. Bloom a mai jucat in "Elicopter la pamant/ Black Hawk Down" (2001), "Troia" (2004) si "Regatul Cerului/ Kingdom of Heaven" (2004).

×