x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun VIDEO: Parodie a filmului The Artist, avându-l ca personaj principal pe candidatul republican Mitt Romney

VIDEO: Parodie a filmului The Artist, avându-l ca personaj principal pe candidatul republican Mitt Romney

de Mediafax    |    28 Feb 2012   •   15:28
VIDEO: Parodie a filmului The Artist, avându-l ca personaj principal pe candidatul republican Mitt Romney

Republicanul Mitt Romney, candidat la investitura republicana pentru Casa Alba, a devenit, fara voia lui, eroul unei parodii a filmului The Artist, care a primit, duminica seara, mai multe premii Oscar, informeaza MEDIAFAX, care citeaza AFP.

Intr-un filmulet mut si realizat alb-negru de postul de televiziune NBC, Mitt Romney, cu talente de orator mediocre, este prezentat mai intai drept "candidatul perfect la presedintie".

Pe muzica din The Artist, se pot vedea extrase filmate in campanie, amestecate cu imagini din anii '20 cu spectatori intr-un teatru aplaudand furtunos. Mitt Romney este radios, urmarit de fotografi si fani, iar actiunea este plasata tot in anii '20.

"Faceti cunostinta cu Mitt Romney - candidatul perfect la presedintie", se poate citi intr-un prim text. "El electrizeaza multimile", adauga al doilea mesaj. Dar lucrurile se precipita rapid dupa cateva imagini. "O problema teribila", adauga un al treilea text. "Ar fi mai bine sa fie un star al filmului mut", continua un al patrulea.

Iar filmul devine brusc sonor si prezinta o declaratie recenta a lui Mitt Romney, care afirma, in timpul campaniei, ca ii place Michigan, unde "copacii au inaltimea corespunzatoare".

Filmul, redevenit mut, se termina cu un mesaj care evoca "istoria adevarata a luptei unui candidat pentru a-si gasi vocea".

Mitt Romney concureaza in principal cu Rick Santorum la alegerile primare republicane, a caror miza se joaca marti in Michigan (nord) si Arizona (sud-vest).

×
Subiecte în articol: oscar parodie the artist Mitt Romney