x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun VIDEO - SUA: O lebădă pune pe fugă un ofiţer de poliţie

VIDEO - SUA: O lebădă pune pe fugă un ofiţer de poliţie

23 Mai 2017   •   22:00
VIDEO - SUA: O lebădă pune pe fugă un ofiţer de poliţie

O persoană care făcea jogging a înregistrat un clip video cu un ofiţer de poliţie din municipalitatea Orlando, din statul american Florida, care este urmărit şi chiar fugărit de o lebădă în jurul maşinii de serviciu, informează luni UPI. 

În clipul video, înregistrat de Kelsey Wilkinson şi publicat pe Twitter de partenerul său, Darrell Harbin, se observă cum lebăda aleargă după ofiţerul de poliţie, care se foloseşte de maşina de serviciu pentru a se proteja de pasărea agresivă. 

''Am urmărit ce se întâmplă şi l-am văzut pe poliţist alergând în jurul maşinii aşa că m-am oprit să filmez'', a declarat Wilkinson pentru postul WKMG-TV. "Mi s-a părut hilar", a adăugat ea. 

Aceasta a explicat că poliţistul urmărit de lebădă, identificat drept ofiţerul Brad Miglio, a părut amuzat de situaţia în care se afla. ''Era haios şi mă bucur că şi lui i s-a părut la fel, până când lebăda s-a înfuriat'', a completat Wilkinson. 

Departamentul de poliţie din Orlando a scris pe contul de Twitter că ofiţerii săi de poliţie se confruntă cu numeroase ''pericole în timpul serviciului''. Departamentul a publicat pe acelaşi cont un clip video filmat din interiorul maşinii de poliţie de ofiţerul Alex Chase, care nu a sărit în ajutorul colegului său în timp ce acesta era urmărit de lebăda furioasă, menţionează UPI. AGERPRES

×