x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Vineri cu Sean Connery - Ofensa

Vineri cu Sean Connery - Ofensa

07 Dec 2007   •   00:00

Incepănd de la 7 decembrie şi pănă la 28 decembrie, in fiecare vineri, MGM vă prilejuieşte căte o intălnire cu Sean Connery. Săptămăna aceasta, de la ora 23:25, il puteţi vedea in "Ofensa", in rolul unui poliţist cu o experienţă de 20 de ani in cazuri de crimă, violuri şi alte cazuri violente

Incepănd de la 7 decembrie şi pănă la 28 decembrie, in fiecare vineri, MGM vă prilejuieşte căte o intălnire cu Sean Connery. Săptămăna aceasta, de la ora 23:25, il puteţi vedea in "Ofensa", in rolul unui poliţist cu o experienţă de 20 de ani in cazuri de crimă, violuri şi alte cazuri violente, dar care işi pierde cumpătul in timpul unui interogatoriu de rutină, cu consecinţe fatale. La 14 decembrie (ora 21:30) este difuzată pelicula "Cuba", in care Sir Connery şi Brooke Adams interpretează rolurile a doi foşti iubiţi prinşi in peripeţiile revoluţiei din Cuba. In "Femeia de paie" (21 decembrie, ora 21:30) Sean Connery este un nepot care răvneşte la averea unchiului său. El o convinge pe asistenta medicală (Gina Lollobrigida) să se mărite cu acesta pentru a-i schimba testamentul. Unchiul moare intr-un accident misterios imediat după schimbarea testamentului, iar vina cade pe Gina. "Marele jaf al trenului" (28 decembrie, ora 21:30) este ultima peliculă din această serie. (Adriana V. Păduraru)

Special Sean Connery - Film - Vineri 21:30; 23:25 - MGM

Povestea lor - Eurythmics

Eurythmics a fost una dintre cele mai cunoscute trupe ale deceniului 9, cu vănzări de 30 milioane de albume in toată lumea. Documentarul urmăreşte cariera lui Dave Stewart, cuprinzănd interviuri cu acesta şi cu solista Annie Lennox. Originea acestui grup se numeşte Tourists, o trupă de postpunk din anii ’70-’80 formată din Lennox şi Stewart. Cei doi s-au reunit ultima oară in 1999, pentru a lansa "Peace", album de pe care, poate, cea mai cunoscută melodie este "I Saved The World Today". Aflăm cum s-au născut hituri ca "Sweet Dreams", "Here Comes the Rain Again" etc. (C.D.)

Eurythmics - Documentar - Duminică 19:30 - TVR CULTURAL

Mari actori - Promontoriul groazei

Condamnat pentru viol, Max Cady e eliberat din inchisoare după opt ani de detenţie. Singurul său scop e de a se răzbuna pe Sam Bowden, avocatul din cauza căruia consideră că a ajuns după gratii. Avertizat de Cady asupra intenţiilor sale, Bowden se simte terorizat şi incepe să se teamă pentru sine şi pentru familia sa. (C.D.)

Promontoriul groazei - Film - Marţi 20:00 - TVR CULTURAL

Western - Rancho Deluxe

Jack McKee şi Cecil Colson sunt doi lucrători cu ziua, care-şi duc viaţa de azi pe măine furănd de la fermierul instărit John Brown. Sătui de "mărunţişuri", cei doi plănuiesc răpirea unui taur alb, in schimbul căruia să ceară o sumă importantă de bani. Infuriat la culme, Brown angajează un detectiv particular bătrăn şi scorţos, Henry Beige, pentru a-i prinde pe făptuitori cu măţa in sac. Aşa se face că McKee şi Colson ajung in mijlocul unui schimb de focuri ca in Vestul Sălbatic, dar in variantă modernă. Totul se complică in momentul in care in acţiune intră şi Cora, soţia fermierului Brown. (A.V.P.)

Rancho Deluxe - Film - Sămbătă 21:30 - MGM

×
Subiecte în articol: clasic sean connery