x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Wanda aleargă după curcubee

Wanda aleargă după curcubee

10 Aug 2007   •   00:00

Cănd spui Wanda, spui MTV şi orice despărţire este grea cănd o parte din tine trăieşte incă acolo. In cei nouă ani de MTV Clubbing, a acumulat o bogată experienţă profesională şi a reuşit să scrie o filă in istoria muzicii de club, fiind prima femeie DJ.

Cănd spui Wanda, spui MTV şi orice despărţire este grea cănd o parte din tine trăieşte incă acolo. In cei nouă ani de MTV Clubbing, a acumulat o bogată experienţă profesională şi a reuşit să scrie o filă in istoria muzicii de club, fiind prima femeie DJ. "Dacă mi s-ar propune să vin inapoi la MTV, şi nu neg că au existat nişte discuţii, nu m-aş mai intoarce. Am spus intotdeauna că e bine să te retragi in glorie!", mărturiseşte artista cu uşor regret in glas.


FETIŢA DJ. Acum, Wanda nu mai inseamnă MTV, ci o altă etapă care o reprezintă intru totul: "Chick & Shake", "Midnight Summer Tour" şi "Deea Box Office" - trei emisiuni care i se potrivesc mănuşă şi care ii oferă posibilitatea să-şi etaleze bogata-i creativitate. Dacă o intrebi ce-i place cel mai mult, iţi răspunde fără intărziere: platanele, radioul, televiziunea, in cele trei combinaţii. Pentru ea nu este un simplu joc de cuvinte. "Este un amalgam de lucruri intense care m-au susţinut in toţi aceşti ani. Pe tortul pe care l-am primit de ziua mea scria: «La Mulţi ani, Wanda, fetiţa DJ!». Cred că asta spune foarte multe despre personalitatea mea şi niciodată n-aş putea să renunţ la nici una dintre pasiunile mele. Nu e uşor ce fac acum insă rezist foarte bine" declară satisfăcută Wanda. "Shick & Shake" şi "Midnight Summer Tour" sunt două emisiuni pe care Wanda le realizează la Euforia TV, iar la Radio Deea o putem asculta in direct, alături de Cristian Ababei, prezentănd Box Office. Un loc unde se simte in largul ei, fără restricţii, fără prejudecăţi şi unde işi incarcă bateriile. "Dacă imi place ceva la Euforia este că producătorii mi-au dat libertatea să-mi aleg eu invitaţii şi că pot să spun ce vreau. De exemplu, am avut o colecţie de haine pentru care eu am fost puţin tăioasă şi mi s-a spus in regie că sunt dură. Au inţeles mai tărziu de ce! Pentru că eu acolo, in emisiune, mă expun pe mine", conchide ea.


BĂLBE MEMORABILE. Orice profesie este presărată de momente plăcute şi mai puţin plăcute. Pentru Wanda, amintirile sunt incă vii. "Şi la radio şi la tv am făcut multe bălbe pentru care am fost aspru mustrată să n-o mai iau pe coclauri, mi s-a tăiat din salariu sau nu am mai apărut pe post. Mi-aduc aminte de momentul in care am zis intr-o emisiune radio că Deea este un aeroport şi că aici aterizează căte un avion de fiecare dată. Colegul meu a rămas de-a dreptul surprins şi mi-a zis: «Wanda, in ce ţară trăieşti?». O altă bălbă memorabilă care a stărnit multe hohote de răs s-a petrecut tot la radio. Directorul nostru de programe, Camelia Chenciu, era in concediu medical iar eu, pentru că am rămas singură la butoane şi mi-era destul de greu, am zis pe post că ne bucurăm că ea este cu o mare problemă şi, de altfel, noi la radio nu facem nimic şi pierdem timpul degeaba. Pentru că «Midnight Summer Tour» este un reality show gafele apar ca mici prostioare pentru că se mai coafează pe ici, pe colo. De exemplu, am adormit lăngă boxe, la mii de waţi. M-au filmat, s-a văzut şi la tv, dar am luat-o ca drept oboseală", povesteşte amuzată Wanda, pentru care orice zi e un nou inceput, o nouă inventare de sine şi niciodată un sfărşit.

Proiecte internaţionale

Intre emisiuni, radio, sală, shopping şi alte tabieturi vitale, Wanda se ocupă şi de o pasiune mai veche: producţie de muzică. Artista lucrează cu Platipus Records, cea mai mare casă de producţie trance din Marea Britanie. "Producătorii cu care lucrez au făcut muzică pentru Bjork, Robbie Williams şi alţi artişti «grei». Lucrez deja in studiourile Platipus, iar rolul meu este cel de producţie, de voce, de creaţie. Merg la Londra o dată la două luni, iar in paralel lucrez la un alt proiect cu buna mea prietenă din Italia, DJ-iţa Onirka". Piesa "Freaky Boy From Outside" beneficiază de vocea Wandei, care şi-a adus contribuţia şi la cel mai recent album Bjork, "Volta".

×
Subiecte în articol: vedete wanda