x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Wentworth Miller

Wentworth Miller

26 Oct 2007   •   00:00

Dacă vă uitaţi la Wentworth Miller (Michael Scofield din Prison Break) şi vi se pare cunoscut, dar nu ştiţi "de unde să-l luaţi", vă lămurim noi.

Dacă vă uitaţi la Wentworth Miller (Michael Scofield din Prison Break) şi vi se pare cunoscut, dar nu ştiţi "de unde să-l luaţi", vă lămurim noi. L-aţi mai văzut in serialul "Dinotopia", unde interpreta rolul sensibilului şi introvertitului David. A mai avut, de asemenea, apariţii episodice in Buffy, spaima vampirilor, Spitalul de Urgenţă şi Joan of Arcadia.

ORIGINI. Născut in Anglia, la 2 iunie 1972, Wentworth Earl Miller al III-lea a traversat Oceanul, ală-turi de familia sa, pe cănd avea nu-mai un anişor. Am putea spune despre originile sale că este un adevărat amalgam de rase şi naţionalităţi. Tatăl lui Miller este afro-american, jamaican, englez german, parţial Cherokee şi evreu. Mama are "rădăcini" ruseşti, franţuzeşti, germane, siriene şi libaneze. El insuşi glumeşte pe seama acestui aspect din viaţa sa. "Tatăl meu este negru. Mama mea este albă. Prin urmare, aş putea răspunde fiecăruia că sunt un hoinar rasial, prins, căteodată, intre două comunităţi".

DEPENDENŢĂ. De curănd, Wentworth a declarat fericit că a reuşit să renunţe la fumat. Dar cum suma viciilor este intotdeauna constantă, actorul din Prison Break şi-a descoperit noi pasiuni... "Cred că am scăpat de ţigări, insă acum am devenit dependent de BlackBerry. Toată ziua schimb sute de mesaje cu prietenii mei", a mărturisit acesta intr-un interviu. In plus, prăjiturile cu ciocolată au pus stăpănire pe Miller. Delicatesele nu lipsesc nici măcar de pe platourile de filmare la Prison Break.

×
Subiecte în articol: serial