x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 10 profesii potrivite pentru zodia Fecioară

10 profesii potrivite pentru zodia Fecioară

de Moira Dună    |    01 Sep 2020   •   14:45
10 profesii potrivite pentru zodia Fecioară
Sursa foto: pixabay.com

Fecioara este tipul de angajat care face lucrurile corect. Vine la serviciu cu o oră mai devreme decât ceilalți și poate înnebuni pe toată lumea cu atitudinea sa perfecționistă. Este îngrijit și are mereu o listă de sarcini și preferă o carieră ca să îi permită autonomie. În cele din urmă, prosperă într-o profesie în care regulile sunt respectate și pot avea o reputație bună, scrie horoscope.com

1. Contabil

Fecioara este cunoscută în toată lumea pentru aplecarea sa spre detalii, natura critică și înclinația spre aritmetică. Își ajută clienții să facă economii, plătindu-și în același timp taxele și păstrându-și moralitatea intactă. 

Profesii asemănătoare: auditor, manager de evaluare a riscurilor, contabil

2. Nutriționist

O modalitate prin care Fecioarei îi place să ajute oamnii este de a-i învăța cum să aibă grijă de ei printr-o alimentație corectă. Sunt preocupați mereu de sănătate și nutriție. Îi place să pună în practică ceea ce spune.

Profesii asemănătoare: life coach, terapeut ocupațional, maseuză

3. Acupunctură 

Fecioarele manifestă un interes deosebit pentru vindecarea naturală. Preferă tratamentele din plante, vitaminele și alimentele sănătoase.

Profesii asemănătoare: vindecător holistic, naturist, instructor de yoga 

4. Menajeră

Viața de acasă a Fecioarei este un vârtej permanent de treburi casnice. Dacă transformă simțul lor natural pentru organizarea căminului într-o afacere, simțul perfecțiunii o va face utilă atunci când lucrează la anumite standarde.

Profesii asemănătoare: organizator profesionist, asistent personal

5. Asistent executiv

Acest semn de pământ este foarte organizat și eficient și acordă o mare atenție detaliilor, trăsături ideale pentru organizarea timpului și lucrurilor altcuiva, mai ales dacă cineva este președintele companiei sau o celebritate. Fecioara este abilă în organizarea programelor, coordonarea funcțiilor, întâlnirilor și călătoriilor și nu se va plânge dacă șeful delegă sarcini secundare, cum ar fi ședință la domiciliu, cumpărături, pregătirea documentelor și efectuarea unor comisii.

Profesii asemănătoare: personal shopper, executiv PR

6. Statistician

O treabă excelentă pentru Fecioara obsedată de detalii ar putea fi colectarea și analiza statisticilor pentru guvern, industrie și companii. Procentele și cifrele colectate în baze de date masive sunt instrumentele meseriei. Vizualizarea rezultatelor îl face fericit.

Profesii asemănătoare: analist, geolog, pădurar, auditor, consultant 

7. Arhivar

O altă carieră care permite Fecioarei luxul de sortare și clasificare este cea a unui arhivar. Cerând aplecare pentru detalii, această carieră satisface dragostea unei Fecioare pentru ordine.

Profesii asemănătoare: director de muzeu, istoric de artă, librar, arheolog

8. Programator

Când există o problemă legată de tehologia informațiilor, atunci Fecioara este persoana potrivită. Cu o răbdare infinită, poate reconstrui sisteme computerizate complexe pentru a se asigura că acestea funcționează fără probleme.

Profesii asemănătoare: analist de sistem, electrician, urbanist

9. Tehnician

Fecioara este persoana pe care doriți să o culegeți, să înregistreze rezultatele, să strângă informațiile și să creeze rapoarte. Minuțiozitatea și atenția lor legendară duce la rezultate solide. S-ar putea să-i înnebunească pe colegi cu durata de timp necesară sau cu necesitatea ocazională de a verifica materialul, dar treaba se va face corect.

Profesii asemănătoare: analist de date, topograf, om de știință

10. Sudor

Această carieră necesită un nivel ridicat de acuratețe și îndemânare. O mișcare greșită ar putea dezvolta fisuri sau echipamentele ar putea eșua. Fecioara se asigură că fiecare sudură este de cea mai înaltă calitate și îndeplinește toate standardele din industrie.

Profesii asemănătoare: sculptor, ceramist, meșter, designer de mobilă, arhitect


 

 

×
Subiecte în articol: zodii horoscop fecioara