x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 12 trăsături magice ale zodiei Pești

12 trăsături magice ale zodiei Pești

de Moira Dună    |    13 Mar 2023   •   21:00
12 trăsături magice ale zodiei Pești
Sursa foto: Hepta

Dacă ai trăit într-o stare de vis în această perioadă, nu ești singurul. Călătoria Soarelui prin încântătorul semn al Peștilor înseamnă că este timpul să fii romantic, visător și plin de fantezie. 

Zodia este reprezentată de doi pești care își urmăresc cozile unul altuia, semnificând multele straturi de profunzime emoțională, precum și dorința de a face două lucruri diferite în același timp, scrie elitedaily.com.

Aceasta este tema centrală a Peștilor: separarea și unirea dintre dorința lor de a evada într-o lume de vis și de a rămâne conectați la realitate. Așa că prezența unui nativ Pești în viața fiecăruia dintre noi este o adevărată binecuvântare. El te ține de mână în timp ce traversezi teritorii necunoscute ale inimii, amintindu-ți că totul este în regulă. 

Nu este de mirare că mulți dintre cei născuți în acest semn au devenit cunoscuți pentru imaginația lor vie și talentul artistic. Rihanna, Kurt Cobain, George Harrison și Elizabeth Taylor sunt dovada că acest semn te poate duce în locuri frumoase, pe care nu ai visat niciodată că le vei putea vizita. Persoanele născute în acest semn sunt conectate la un alt univers, unul pe care restul umanității nu poate decât să-l gcaute. Ei, totuși, vizitează locuri magice în fiecare zi, întorcându-se cu mult praf de stele pe care îl împrăștie asupra celor din jur. 

Iată 12 calități ale Peștilor care îi fac magici:

1. Intuitivi 

Peștii își ascultă instinctul înainte de a lua majoritatea deciziilor și, de obicei, au dreptate. Acest lucru se datorează faptului că au tendința de a simți lucrurile cu inima înainte de le analiza cu mintea. Ei captează chiar și cele mai subtile vibrații emoționale. Chiar nu poți să-i spui unui Pește o minciună.

2. Altruiști

Sunt ultimii care să-și pună egoist nevoile mai presus de ceilalți și își vor sacrifica bucuroși confortul dacă asta înseamnă că pot ajuta pe altcineva. Ei se gândesc la un bine mai mare decât la propriul câștig individual. A face lumea mai bună este cea mai mare dorință a unui Pește.

3. Înțelepți

Peștii sunt ultimul semn al zodiacului și, prin urmare, cei mai înțelepți. Au o cunoaștere aproape înnăscută a lumii din jurul lor, privind totul prin ochii cuiva care trăiește de sute de ani. Perspectiva lor este întotdeauna lămuritoare pentru ceilalți.

4. Imaginativi

Un Pește vede culori care nu pot fi zărite de ochiul obișnuit. Sunt foarte conștienți de frumusețea care îi înconjoară peste tot, în orice moment. Imaginația lor este magnifică. Au vise atât de vii încât evocă universuri alternative în realitate, direct din mintea lor. Ei profită de orice șansă pentru a se scufunda în aceste alte lumi.

5. Empatici

Empatia lor este profundă. Este dificil pentru un Pește să fie cu adevărat supărat pe cineva deoarece ei văd durerea din spatele fiecărei acțiuni. Instinctul lor este să iubească, indiferent cât de rea este acea persoană. Sunt capabili să simtă emoțiile altora ca și cum ar fi ale lor. 

6. Romantici

Vor ca totul să fie magic. Vor crea mereu momente dulci și emoționante. Pot să stârnească sentimente puternice celorlalți doar prin câteva cuvinte simple. 

7. Adaptabili

Este unul dintre cele trei semne mutabile ale zodiacului și pot astfel să schimbe total mediul de viață, ca și cum ar mai fi făcut asta de zeci de ori înainte. Acest lucru se datorează sensibilității și receptivității lor. Se pot raporta la oricine, la orice situație și pot găsi, de asemenea, ceva de iubit în orice. Este motivul pentru care au mulți prieteni, din medii diferite ale vieții.

8. Deschiși la minte

Este greu să găsești un Pește care să nu vrea să facă compromisuri. Caută întotdeauna un adevăr mai mare, așa că viziunea lor asupra vieții este în continuă schimbare. Rareori lasă noțiunile preconcepute să-i dicteze opiniile.

9. Artiști

Sunt una dintre cele mai talentate zodii. Chiar dacă nu fac o profesie din talentul lor, sunt creativi în orice întreprind. Ori de câte ori vedem ceva inovator sau frumos, este probabil că a fost conceput de un Pește. 

10. Independenți

De obicei această zodie nu este percepută de cei din jur ca fiind independentă, dar aceasta este o concepție greșită. Sănătatea mintală a unui Pește depinde de petrecerea unei părți a timpului în singurătate. Cele mai mari idei le vin adesea atunci când rătăcesc singuri.

11. Spirituali

Spiritualitatea Peștilor este atotcuprinzătoare, fie că este vorba despre capacitățile lor artistice ori empatice, legătura lor cu o putere superioară este de netăgăduit. Peștii cred în magie, iar minunea din ochii lor nu încetează să-i inspire pe cei din jur.

12. Fermecători

Dacă te uiți cu atenție în ochii unui Pește probabil că poți vedea oceanul. Nu este un secret că acest semn de apă mutabil tinde să poarte ochelari roz. De la frumusețea lor magică și până la comportament, totul pare dintr-o altă lume. 

×
Subiecte în articol: pesti zodii horoscop