x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 2 zodii care se grăbesc să se logodească

2 zodii care se grăbesc să se logodească

de Moira Dună    |    25 Aug 2024   •   19:00
2 zodii care se grăbesc să se logodească
Sursa foto: Hepta

Aceste două semne zodiacale nu joacă după nicio regulă tradițională. Dacă dorești să te căsătorești  într-o zi, atunci gândul de a te logodi ți se pare foarte romantic. Arată  intenția unui cuplu de a se angaja unul față de celălalt pe termen lung și, pentru mulți, marchează începutul unei perioade incitante de planificare a nunții și a lunii de miere - și anticiparea plină de speranță a restului vieții împreună.

Însă, oricât de dulce ar suna o logodnă, nu este o decizie care ar trebui luată cu ușurință, iar unele semne zodiacale pot fi puțin mai impulsive în ceea ce privește grăbirea într-o logodnă decât altele.

Cât timp ar trebui să aștepți înainte de a te logodi cu un partener depinde de fiecare cuplu și mulți oameni aleg să se logodească rapid, fără regrete.

Cu toate acestea, cercetările arată că acele cupluri care sunt împreună mai mult timp înainte de a se căsători sunt de obicei mai mulțumite de relația lor și au căsnicii mai lungi. Un studiu din 2014 a constatat că cele care au fost mai mult de 3 ani împreună înainte de a se logodi, aveau cu 39% mai puține șanse să divorțeze - așa că, dacă longevitatea este ceea ce cauți, s-ar fi bine să acorzi ceva timp înainte de a-ți face intenţiile oficiale.

Desigur, pentru zodii așteptarea este mai ușor de spus decât de făcut. De exemplu, semnele de foc au tendința de a acționa rapid și pot fi mai impulsive decât alți membri ai zodiacului - așa că acest lucru ar putea duce la decizia spontană de a face o propunere dintr-un capriciu. Între timp, semnele de apă sunt profund influențate de emoțiile lor, așa că se pot lăsa cu ușurință atât de absorbite de sentimentul de a fi îndrăgostite încât fantezează (și poate chiar acționează) să facă lucrurile oficiale mai devreme decât mai târziu.

În cele din urmă, ziua ta de naștere singură nu va determina cât timp aștepți să te logodești dar există câteva zodii care ar putea fi mai probabil să se grăbească într-o logodnă. 

Berbec
Berbecul probabil se va grăbi să se logodească. Este primul semn al zodiacului, așa că a fi impulsiv și a te îndrepta spre lucruri cu capul înainte este incitant pentru el. Abilitatea neînfricata de a se scufunda în noi situații poate fi pozitivă și îi face lideri grozavi pe Berbeci. Dar când vine vorba de ceva la fel de important, precum angajamentul pe viață al căsătoriei, a fi grăbit nu este de obicei foarte util.

Citiți și 3 zodii nostalgice. Caută mereu să reia legăturile cu vechii prieteni

Berbecilor le place să-și urmeze instinctele și să-și lase pasiunile să conducă, așa că nu ar fi prea șocant pentru ei să ia o decizie prematură de a pune întrebarea sau de a accepta propunerea partenerului lor dintr-un capriciu. Răbdarea este o virtute pe care Berbecul nu o are dar acest semn orientat spre acțiune ar trebui totuși să facă tot posibilul să fie mai ponderat atunci când vine vorba de logodnă. Dacă este menit să fiți împreună, nu există niciun motiv să te grăbești la altar.


Pești
Este posibil ca Peștii să se grăbească să se logodească. La celălalt capăt al spectrului cosmic se află Peștii, ultimul semn al zodiacului și cel mai spiritual. Acești visători sensibili sunt conduși de planeta iluzorie Neptun, cunoscută pentru că pune o ceață de culoare trandafirie asupra vederii tuturor. Acest lucru face ca lumea să pară destul de romantică, dar face și dificil să vezi lucrurile în mod clar. Iar peștii se îndrăgostesc prea ușopr. De aceea, este mai probabil ca aceste semne să se logodească mai devreme decât majoritatea oamenilor.

Citiți și 3 zodii care refuză să se maturizeze: Aventuriere, mereu tinere și visătoare

Dacă o simt în inimile lor, Peștilor nu le pasă de cât timp se întâlnesc cu cineva sau ce se consideră a fi timpul „potrivit” petrecut împreună înainte de a pune întrebarea. Aceste semne de apă determinate de emoții vor lăsa aproape întotdeauna sentimentele lor să conducă, chiar dacă asta înseamnă să se grăbească într-o logodnă. Acești nativi plini de imagințaie adoră să-și trăiască fanteziile, așa că dacă să se căsătorească este ceva la care au visat, atunci nu vor vedea niciun motiv să aștepte mai mult decât este necesar, potrivit bustle.com.
 

×
Subiecte în articol: horoscop zodii logodna