x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 2024, anul de smarald pentru două zodii, incredibil de norocoase

2024, anul de smarald pentru două zodii, incredibil de norocoase

de Moira Dună    |    11 Ian 2024   •   21:15
2024, anul de smarald pentru două zodii, incredibil de norocoase
Sursa foto: Hepta

Planeta Jupiter, supranumită și Marele Benefic deoarece aduce noroc și abundență, își petrece timpul în aceste două zodii pe tot parcursul anului 2024.

Creat de celebrul astrolog Susan Miller, termenul „an de smarald” în astrologie se referă la timpul pe care Jupiter îl petrece într-un semn. Cei care se confruntă cu un an de smarald sunt cei care pot experimenta abundență în majoritatea aspectelor vieții lor.

În 2024, Jupiter va fi în zodiile Taur (ianuarie - 25 mai 2024) și Gemeni (25 mai - 2025).

Jupiter aduce de obicei noi începuturi, mai multe oportunități de venituri, avansare în carieră și chiar dragoste. 

Taur
Deși s-ar putea să te confrunți cu mai multe dintre aceleași lecții de anul trecut, ești pregătit pentru următoarea fază. Jupiter, planeta abundenței, cunoașterii și expansiunii va continua să tranziteze semnul tău până pe 25 mai 2024.

Ai putea obține mai multă claritate în direcția în care vrei să mergi în carieră. Poți începe proiecte care au fost în fazele de planificare, deoarece Jupiter te ajută să înțelegi cum să asamblezi eficient piesele.

În restul acestui tranzit, vei avea mai multă încredere în tine, vei găsi mai multe conexiuni și vei consolida relațiile existente. Dacă ai neglijat mesajele din perioada retrogradă a lui Jupiter din 2023, acesta este anul în care Jupiter va continua să te învețe. Acum că planeta este în mers direct, te-ai putea aștepta să fii mai mândru de tine și de munca pe care o faci.

Acesta este un memento să-ți recunoști succesele, chiar și cele mai mici. Există încă multe oportunități de a cunoaște oameni noi, de a învăța lucruri noi și de a crea magie până în luna mai. Jupiter vrea să te simți încrezător, să te distrezi. Cu Saturn în Pești, tranzitul este susținător, ajutându-te să duci la bun sfârșit lucrurile, să nu fii copleșit de ele și să ai încredere.

Gemeni
Pe 25 mai 2024, Jupiter va intra în semnul tău, extinzând comunicarea și cunoștințele la nivel colectiv, dar asta se va extinde și te va ajuta și pe tine să evoluezi.

Când Jupiter îl îndreaptă pe Saturn de câteva ori în acest an, ar putea fi un tranzit care te pune la pământ, și pune multe lucruri în perspectivă. Accentul în timpul tranzitului provocator va fi să crezi în tine și în scop, și să nu renunți. Saturn te poate face să-ți asumi mai multe responsabilități pe măsură ce navighezi în tranzit. Ia încet și ai răbdare.

Cu toate acestea, Jupiter din zodia ta îți aduce un sentiment de optimism, creativitate și noi oportunități. Este o perioadă în care ai putea fi mai sociabil și poți radia o aură magnetică care atrage noi prietenii. Gemenii singuri ar putea întâlni potențiali parteneri, iar dacă sunteți într-o relație, pot vedea cum legătura cu partenerul se transformă.

Jupiter în semnul tău îți permite să-ți duci educația la un nou nivel. Pasiunea ta pentru învățare s-ar putea simți energizantă în timpul tranzitului și ar putea fi benefică în cariera ta deoarece oamenii îți vor observa munca. Să te întorci la școală sau să înveți o nouă abilitate sau chiar o formă de artă ar putea fi ceva pe care să îl începi în acest moment.

Jupiter va dori ca tu să reflectezi, să planifici și să mergi cu viteza maximă înainte. Cu toate acestea, încă vei prospera atâta timp cât îți amintești să fii acolo pentru tine, notează yourtango.com.

 

×
Subiecte în articol: 2024 horoscop noroc smarald