x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii care se despart de partenerii lor, în martie 2024

3 zodii care se despart de partenerii lor, în martie 2024

de Moira Dună    |    03 Mar 2024   •   17:00
3 zodii care se despart de partenerii lor, în martie 2024
Sursa foto: Hepta

Avem o lună martie incredibil de revigorantă și vrem să fim pregătiți pentru ea. Sunt atât de multe schimbări pentru atât de mulți oameni.

În timp ce unele dintre aceste schimbări pot avea loc în viețile noastre amoroase, nu vom fi chiar atât de surprinși să știm că unele dintre relațiile de dragoste ar putea să se încheie.

Martie 2024, vine cu atât de multă energie vindecătoare datorită Nodului Nord, mai ales atunci când îltranzităm cu Venus, și trebuie să acceptăm că, uneori, cele mai bune mișcări sunt cele care ne îndepărtează de situațiile care sunt fie dăunătoare, fie pur și simplu greșite pentru noi.

Aceasta este luna în care recunoaștem că, da, avem puterea de a spune „nu” atunci când este nevoie de „nu”.

Începem această călătorie de vindecare cu Soarele, Jupiter și Venus făcând  sextil cu Nodul Nord, o Lună Plină în Berbec, Venus în Pești și Venus vizavi de Lilith, vom ajunge la concluzia până la sfârșitul lunii că relația în care am fost implicați trebuie să se încheie cu adevărat. Fără lacrimi, fără regrete. Venus și Marte face sextil cu Nodul Nord.

Aceasta este luna pentru a ne recupera strălucirea. Aceste trei semne zodiacale vor pune capăt relațiilor în martie 2024.

Iată 3 zodii care se îndrăgostesc și își încheie relațiile:

1. Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Aceasta este luna în care accepți ceea ce se întâmplă în tine. Relația de dragoste trebuie să se schimbe și trebuie să fie permanentă. Există mult prea multă energie de vindecare în cursul acestei luni. Ca să înțelegi, va trebui să faci niște mișcări.

Știi doar că vrei să fii fericit. Simți că meriți asta. Ceea ce ai trecut în relația ta te-a epuizat.

Vei ști că acesta este momentul să iei niște decizii serioase când vine vorba de viața ta romantică. Îți dorești dragoste, și ceea ce ai acum este departe de asta.

Totuși, vrei să faci asta cu respect. Pur și simplu există o lipsă de interes romantic. Este ca și cum voi doi v-ați potrivi mai bine ca prieteni, nu ca iubiți.

Nici acest lucru nu este rar deoarece multe cupluri ajung la această concluzie după un timp petrecut unul cu celălalt. Dar pentru tine, se întâmălă chiar acum. Trebuie să experimentezi viața fără această persoană ca partener. Este atât realizabil, cât și o idee bună.

2. Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

S-ar putea chiar să folosești acea veche idee ca o cale de ieșire din relația în care te afli, presupunând că trebuie să se termine mai devreme sau mai târziu, așa că ar putea la fel de bine să fie acum, în martie 2024. Realitatea este că tu și partenerul chiar nu mai puteți continua ca un cuplu, iar forțarea ei prin încă o lună poate fi depășirea limitei.

Nu vrei să vezi această persoană ca pe cineva cu care nu vrei să fii în preajmă, este unul dintre motivele pentru care vrei să o închei acum, mai degrabă decât mai târziu, deoarece vrei să plecați amândoi semi fericiți. 

Ultimul lucru pe care îl dorești este să vă  despărțiți urându-vă. Asta nu se va întâmpla, Balanță, deoarece deții controlul.

Ete greu să nu te lupți cu un partener, dar mai greu este să ignori chemarea libertății care vine cu un sentiment de vindecare.Vei fi bine, la fel și partenerul tău. Deși despărțirea este întotdeauna greu de făcut, amândoi veți trece peste asta și, într-o zi, veți relua ca prieteni.

3. Pești
(19 februarie - 20 martie)

Nu există nimic despre martie și despre ceea ce este pe cale să se întâmple care să te șocheze sau să te surprindă pe tine sau pe partenerul tău romantic, deoarece aceasta este luna în are amândoi știați că se va întâmpla inevitabilul.. Sfârşitul parteneriatului. Aceasta făcea parte din plan. Amândoi recunoașteți că despărțirea este cea mai bună dintre opțiunile care vi se oferă.

Amândoi vei obține ceea ce îți dorești. Sunteți foarte grijulii și sensibili, tu și partenerul tău, și nu doriți ca acest lucru să se transforme într-o dramă inutilă.

A fi singur nu este problema. De fapt, nu există nicio problemă în această perioadă. Nu ești îngrijorat prin ce va trece partenerul tău după fapt, pentru că ați discutat amândoi despre asta și dacă există inimi frânte sau cuvinte care trebuie spuse, atunci există întotdeauna telefonul.

Pur și simplu intrați în vieți noi fără unul pe altul ca parteneri, așa cum ați discutat. Totul va fi OK, Pești, iar tu și partenerul tău știați asta dinainte, notează yourtango.com.


×
Subiecte în articol: zodii dragoste despartire