x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 cele mai intuitive zodii

3 cele mai intuitive zodii

de Moira Dună    |    13 Apr 2024   •   17:00
3 cele mai intuitive zodii
Sursa foto: Hepta

Ca ființe umane, percepem lumea prin intermediul celor 5 simțuri: gust, miros, auz, atins și văz. Cu toate acestea, unii oameni posedă un al 6-lea simț, care este adesea descris ca o conexiune puternică cu intuiția lor.

Acest sens este greu de exprimat în cuvinte, dar este caracterizat de o înțelegere profundă a sinelui, a celorlalți și a lumii din jurul nostru și se bazează pe un sentiment înnăscut.

În timp ce fiecare individ are capacitatea de a se conecta profund cu intuiția sa, există trei semne care ies în evidență când vine vorba de capacitatea psihică. Aceste semne își fac prieteni incredibili și își oferă mereu energia altora. Ei oferă sfaturi înțelepte și sunt cunoscuți pentru că nu se judecă - văd oamenii pe care îi iubesc pentru ceea ce sunt cu adevărat și cu o profunzime pe care cei mai mulți nu ar putea-o produce niciodată. Acest lucru se datorează faptului că sunt guvernați de intuiția lor și de planetele care reprezintă emoția, trezirea și visele.

Rac
Racii sunt guvernați de Lună, care este planeta celor mai interioare părți ale sufletului nostru. Prin urmare, acest semn zodiacal are o capacitate unică de a se conecta și de a înțelege sentimentele celorlalți la nivel intim. Încercarea de-ți a ascunde emoțiile cu un Rac este aproape imposibil, deoarece intuiția lor este puternică și în comunicare constantă cu ei. Au un mod aproape ciudat de a ști când o altă ființă umană este neliniștită sau când își reține sentimentele - de parcă ar avea un al 6-lea simț.

Unii ar putea spune că Racii văd chiar prin persoanele la care țin, recunoscând mereu cele mai mici schimbări de energie și emoție și permițându-le să creeze cele mai profunde legături cu ceilalți. Acest lucru se datorează faptului că Racii sunt empatici și blânzi - ei sunt întotdeauna dornici să sape mai adânc în conexiunile pe care le împărtășesc cu cei din jur. Intuiția lor îi ghidează în toate relațiile și parteneriatele, permițându-le să-i vadă pe ceilalți așa cum sunt cu adevărat. Dacă ai fost vreodată iubit sau îngrijit de un Rac, ai ști cât de onirică și supranaturală este energia lor.

Scorpion
Scorpionii sunt considerați a fi unul dintre semnele cele mai greșit înțelese din zodiac. Cu toate acestea, ei preferă de fapt asta. Ei sunt misticii cunoscuți, guvernați de planeta Pluto, care este asociată cu întunericul și trezirea. Acest lucru îi face destul de intimidanți pentru ceilalți, într-un mod care le oferă mult respect în cercurile lor sociale și în lumea din jurul lor. Energia lor este puternică și au tendința de a simți și de a experimenta vastitatea mediului lor - deși lumea exterioară nu ar ști niciodată asta datorită exteriorului lor aproape lipsit de emoții.

Scorpionii au o înțelegere profundă, cerească, a propriilor lor complexități și a celor ale altora, ceea ce le permite să vadă realitatea în toate nuanțele ei. Ei văd întuneric și lumină, bine și rău - trăiesc în dualitățile Universului. Natura lor secretă îi face extrem de perceptivi și pot detecta cu ușurință nesinceritatea și înșelăciunea. Drept urmare, Scorpionii pot avea dificultăți în a avea încredere în ceilalți deoarece știu că toată lumea are o parte de umbră. Cu toate acestea, nu le este frică să descopere întunericul din alții pentru că știu intuitiv că există mai mult la o persoană decât ceea ce există la suprafață.

Pești
Fiind ultimul semn din zodiac, Peștii au capacitatea de a absorbi energiile tuturor semnelor precedente, ceea ce contribuie la înțelepciunea și maturitatea lor asemănătoare înțelepților. Pe lângă asta, Peștii sunt guvernați de Neptun, zeul roman al mărilor, care reprezintă creativitatea, visele și imaginația. Acest lucru se reflectă în subconștientul lor mistic și visător, ceea ce le permite să perceapă cu ușurință semnele și mesajele din Universul din jurul lor.

Peștii sunt cunoscuți pentru inteligența lor emoțională și intuiția puternică, care le permite să empatizeze profund cu ceilalți și să se adapteze la diverse situații. Au o energie care calmează și aduce pace celor din jur. Indiferent ce s-ar întâmpla, Peștii au înțelepciunea de a se trece mai  departe și de a-i ghida pe alții cu compasiune și har. La urma urmei, înțelepciunea vine odată cu vârsta și acest semn a trăit multe vieți.

În cele din urmă, Peștii experimentează vise extrem de vii, iar aceste descărcări abstracte din minte le permit să se conecteze cu trecutul, prezentul și viitorul. Sunt conectați la priză și este o sursă de împlinire și energie pentru ei. Un memento prietenos pentru cei cu Pești în viața lor este să fie conștienți că a simți și a visa fac parte din esența ființei lor, notează collective.world.

 

 

×
Subiecte în articol: zodii intuitie