x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii care nu pot spune primele "te iubesc"

3 zodii care nu pot spune primele "te iubesc"

de Moira Dună    |    22 Oct 2024   •   19:00
3 zodii care nu pot spune primele "te iubesc"
Sursa foto: Hepta

Există ceva incredibil de vulnerabil în aceste două cuvinte. Unii oameni le pot rosti fără efort, ca o melodie pe care au fredonat-o dintotdeauna. Pentru alții, a spune „te iubesc” este și cum ar sta pe marginea unei stânci, cu inima batând, respirația blocată în gât, nesiguri de ce urmează.

Capricorn
Capricornii sunt răbdători și persevferenți. Abordează viața metodic, planificând întotdeauna următoarea mișcar. Această natură precaută se extinde și la inima lor. Când vine vorba de dragoste, Capricornii înalță ziduri de protecție în jurul lor și au grijă să nu lase pe cineva să intre prea repede. Frica de vulnerabilitate și potențialul de respingere sunt mari.

Ei prețuiesc stabilitatea și securitatea mai presus de orice. Trebuie să fie absolut sigur că sentimentele lor sunt reciproce înainte de a face declarații mărețe. Dragostea nu este un joc, ci un angajament serios. Capricornii vor să știe că persoana pe care o iubesc este acolo pe termen lung, cineva cu care își pot construi un viitor. Această abordare practică a iubirii înseamnă că deseori așteaptă ca celălalt să facă prima mișcare. Dragostea lor este profundă și de durată, dar exprimând-o deschis simt că expun o parte fragilă din ei.

Fecioară
Mintea analitică și atenția la detalii sunt cele mai mari puncte forte ale Fecioarelor, dar pot fi și cele mai mari obstacole în problemele inimii. DIseeacă sentimentele și acțiunile celorlalți până când ajung într-o stare de incertitudine. Când vine vorba de a spune „te iubesc”, această gândire excesivă devine o barieră semnificativă.

Le este frică de respingere și de posibilitatea de a fi rănite. Natura meticuloasă a Fecoarelor înseamnă că vor ca totul să fie perfect, inclusiv momentul și setarea declarației. Își fac griji dacă partenerul lor simte sau nu același lucru și le este teamă de potențiala stânjenie dacă nu simte la fel. Această frică de necunoscut îi poate paraliza, fiind dificil pentru ele să fie primele care rostesc acele două cuvinte importante.

Scorpion
Semn al pasiunii intense și al emoțiilor profunde, Scorpionii iubesc din toată inima și sufletul lor, fără a lăsa loc pentru jumătăți de măsură. Însă această intensitate poate fi și o sabie cu două tăișuri. Profunzimea emoțiilor îi face adesea precauți. Se tem de vulnerabilitate pentru că înseamnă să dea altcuiva puterea de a-i răni profund.

Încrederea este totul pentru Scorponi. Trebuie să fiiî=e absolut siguri de loialitatea și angajamentul partenerului lor înainte de a lăsa garda jos.  Preferă să aștepte, analizând acțiunile și cuvintele partenerului, căutând semne că simte la fel. Această abordare atentă este modalitatea lor de a se proteja de potențialele dureri de inimă, potrivit collective.world.

×
Subiecte în articol: zodii iubire dragoste