x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii care își petrec sărbătorile cu un fost partener

3 zodii care își petrec sărbătorile cu un fost partener

de Moira Dună    |    25 Dec 2023   •   21:00
3 zodii care își petrec sărbătorile cu un fost partener
Sursa foto: Hepta

Ideea de a petrece sărbătorile de iarnă cu un fost partener nu poate fi o acțiune care vine de nicăieri.

De fapt, ceea ce vor trăi 3 semne zodiacale în această perioadă vine după multe planificări.  Unii dintre noi se vor întoarce la fostii iubiți, iar sextilul Soare - Saturn este cel care face ca acest lucru să se întâmple.

1. Taur
S-ar putea să nu fi crezut că așa ceva este chiar posibil, având în vedere faptul că despărțirea a fost teatrală și, cu siguranță, v-a făcut pe amândoi să credeți că nu există nicio cale de întoarcere.. Cu toate acestea, pasiunea care a creat prăpastia dintre voi este și cea care că atrage înapoi, unul spre celălalt. Amândoi veți realiza că, în mod ciudat și ironic, sunteți făcuți unul pentru celălalt.

Este posibil să vedeți lucrurile dintr-o perspectivă diferită și pozitivă. Ai petrecut suficient timp departe de această persoană pentru a realiza că îți este dor de ea mai mult decât poți suporta și că, dacă instinctul tău este corect, atunci și ei îi este la fel de dor de tine.

2. Săgetător
Să te întorci la fostul tău partener este probabil ceva care ți-a fost sugerat de la despărțire. Deși ai râs mereu de îndrumările pe care le-au oferit prietenii apropiați, s-ar putea să simți că acum există ceva. Veți recunoaște că momentul pentru a vă întoarce împreună este potrivit.

A existat un moment în care ideea de a te mai uita vreodată în ochii acestuia este ceva de care ai fugi absolut, deoarece ai petrecut mult timp evitându-l și dorind să fie cât mai departe de tine. Asta e treaba cu vindecarea și timpul... dacă timpul vindecă toate rănile, atunci sextilul Soare-Saturn te face să știi că acum ești vindecat. Și a fi vindecat îți permite să vezi lucrurile diferit.

Probabil fostul tău va fi cel care va face prima mișcare, deoarece și el se simte vindecat.

3. Vărsător
Abia recent ai început să treci peste câteva amintiri vechi, iar partea ciudată la ele este că nu te fac să te simțiți rău. Unul dintre motivele pentru care nu călătorești niciodată pe calea memoriei este în special pentru că nu vrei să-ți amintești cum ai fost rănit. Poate că este timpul să te adresezi acelei persoane pentru a îndrepta lucrurile.

Acest fost iubit al tău își cere scuze pentru comportamentul său și te roagă să te întorci la ei. Ei bine, asta e o surpriză... sau nu? Legătura ta cu această persoană nu s-a încheiat niciodată, notează yourtango.com.

×
Subiecte în articol: horoscop relaţii