x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii cu probleme în dragoste. S-ar putea despărți în această toamnă

3 zodii cu probleme în dragoste. S-ar putea despărți în această toamnă

de Redacția Jurnalul    |    31 Oct 2023   •   17:00
3 zodii cu probleme în dragoste. S-ar putea despărți în această toamnă
Sursa foto: Hepta

Mai multe zodii se vor afla în pragul despărțirii în această toamnă. Neînțelegerile din cuplu i-ar putea determina să ia o decizie radicală.

Răbdarea lor va fi pusă la grea încercare în această perioadă din cauza tensiunilor existente în relațiile amoroase. Unii vor putea face compromisuri dar alții vor decide că este mai bine să o ia pe un alt drum. 

Iată 3 semne zodiacale afectate de probleme în dragoste:

1. Taur

Deși stau foarte bine la capitolul financiar, Taurii se confruntă cu vești proaste în cuplu, ceea ce îi va afecta și profesional, deoarece le scade randamentul. 

2. Capricorn

De mai multe luni, Capricornii au parte de momente tensionate, iar faptul că acestea continuă îi duce cu gândul la despărțire. Deși sunt persoane raționale și nu iau decizii necontrolate, problemele ar putea fi prea mari pentru a le suporta în continuare. Totuși, unii ar putea face compromisuri pentru a merge mai departe alături de partener. 

3. Vărsător

Un alt semn care trece prin momente grele în dragoste este Vărsătorul. Aceștia își pierd răbdarea din  cauza certurilor și se gândesc serios să pună punct relațiiei. Este totuși posibil ca planurile de viitor pe care le au împreună cu partenerul lor să îi facă să se răzgândească, deocamdată, potrivit spynews.ro.

×
Subiecte în articol: horoscop relaţii despartire dragoste