x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 Zodii își schimbă viața în bine pe 26 Octombrie 2024

3 Zodii își schimbă viața în bine pe 26 Octombrie 2024

de Andreea Tiron    |    26 Oct 2024   •   00:05
3 Zodii își schimbă viața în bine pe 26 Octombrie 2024
Sursa foto: Hepta/Este un moment prielnic pentru schimbare pozitivă

Sâmbătă, 26 octombrie 2024, trei semne zodiacale pornesc într-o cruciadă personală pentru a-și îmbunătăți viața.

Este un moment prielnic pentru schimbare pozitivă, iar tranzitele astrologice de azi susțin aceste eforturi. 

Cele trei semne zodiacale care își schimbă viața în bine pe 26 octombrie 2024:

1. Berbec
Schimbarea este ceva ce faci în mod constant, deoarece nu ești genul care să rămână „blocată” în rutină. Crezi în ideea de schimbare continuă și că stagnarea afectează mintea. Ești aici să îți folosești mintea, iar Luna în cuadratură cu Uranus întărește acest fel de gândire.

Odată ce realizezi că ceva nu funcționează în viața ta, îl schimbi. Poate că nu este ușor și poate că nu mulțumește pe toată lumea, dar aceasta este viața ta și știi ce este mai bine pentru tine. În timpul acestor tranzite, vei urma ceea ce îți dictează inima, iar aceasta te va conduce către o schimbare mare și pozitivă.

2. Leu
Nu întotdeauna recunoști rapid nevoia de schimbare în viața ta, dar îți vei da seama că „ceva nu este în regulă aici”. Dacă nu funcționează, este timpul să repari lucrurile și o vei face. Deși poate fi dificil să recunoști că ai ales un drum greșit, există mereu oportunitatea unui nou început. Cu Luna în cuadratură cu Uranus, vei simți că schimbarea este un lucru bun.

Sâmbătă, vei înțelege că noutatea este benefică și că schimbarea, deși inevitabilă, este și ea pozitivă. Acum ai ocazia să schimbi totul și să câștigi. Așa îți place, nu-i așa?

3. Balanță
Ești pe punctul de a încerca ceva nou și, în ultimele săptămâni, te-ai întrebat dacă merită să faci această schimbare. Ai încercat să te convingi că poți merge înainte „așa cum e”, dar realizezi că este nevoie de o schimbare. Luna în cuadratură cu Uranus îți permite să vezi această schimbare ca pe ceva pozitiv, spre deosebire de trecut, când trebuia să fii convinsă de valabilitatea ei înainte ca aceasta să se întâmple.

Poți deschide o ușă către o oportunitate extraordinară, care ar putea duce la ceva cu adevărat minunat și împlinitor. Ești într-un loc foarte norocos în viața ta acum și deși schimbarea poate fi înfricoșătoare, poate fi și biletul tău spre succes.

×