x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 4 zodii cărora le place să se joace cu sentimentele celorlalți

4 zodii cărora le place să se joace cu sentimentele celorlalți

de Moira Dună    |    23 Mar 2024   •   16:00
4 zodii cărora le place să se joace cu sentimentele celorlalți
Sursa foto: Hepta

Ești curios despre modurile misterioase în care oamenii interacționează în relații? Ai simțit vreodată că cineva se joacă cu sentimentele tale, lăsându-te nedumerit și frustrat?

Dacă da, ai putea fi interesat să explorezi aspectul astrologic al acestui comportament. Anumite semne zodiacale au tendința de a se juca cu emoțiile, ceea ce duce la confuzie și durere de inimă pentru cei implicați.

Iată 4 semne zodiacale renumite pentru înclinația lor de a juca cu sentimentele celorlalți:

Gemeni
Gemenii sunt cunoscuți pentru natura sa duală. În timp ce sunt incredibil de fermecați și sociabili, ei au, de asemenea, tendința de a fi indecisi și inconsecvenți în emoțiile lor. Această dualitate îi poate determina uneori să se joace cu sentimentele altora fără să-și dea seama. Natura lor jucăușă și cochetă poate fi interpretată greșit, ca interes autentic, doar pentru a-i lăsa pe alții să se simtă confuzi și răniți atunci când se retrag brusc.

Balanța
Balanța este totul despre echilibru și armonie în relații. Însă această dorință de echilibru se poate manifesta uneori ca nehotărâre și frică de confruntare. Balanța poate recurge la jocul cu emoțiile ca o modalitate de a evita conflictele sau de a-și menține simțul echilibrului. Natura lor fermecătoare și diplomatică le poate fac să se asocieze cu mai multe persoane simultan, fără a se angaja pe deplin cu una singură.

Scorpion
Scorpionul, condus de Pluto, este cunoscut pentru pasiunea și magnetismul său intens. În timp ce Scorpionii pot fi parteneri incredibil de loiali și devotați, ei au și o latură întunecată care se bucură de putere și control. Această dorință de dominație îi poate determina uneori să manipuleze emoțiile altora pentru propriul lor câștig. Scorpionii se pot juca cu sentimentele ca o modalitate de a testa loialitatea partenerului sau de a menține un sentiment de putere în relație.

Pești
Peștii sunt profund empatici și intuitivi. Cu toate acestea, sensibilitatea lor îi poate determina uneori să fie pasiv-agresivi sau manipulatori emoțional fără să-și dea seama. Peștii se pot juca cu sentimentele altora ca o modalitate de a se proteja de a fi răniți sau de a testa puterea conexiunii lor cu partenerul. Natura lor visătoare și evazivă poate crea confuzie, notează astrotalk.com.
 

×
Subiecte în articol: zodii relaţii joaca sentimente