x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Luna în Vărsător aduce acestor 4 zodii un cadou special de la Univers, pe 11 octombrie 2024

Luna în Vărsător aduce acestor 4 zodii un cadou special de la Univers, pe 11 octombrie 2024

de Andreea Tiron    |    10 Oct 2024   •   19:19
Luna în Vărsător aduce acestor 4 zodii un cadou special de la Univers, pe 11 octombrie 2024
Sursa foto: Hepta/Pe 11 octombrie, ne vom bucura de beneficiile Lunii în Vărsător

Pe 11 octombrie, ne vom bucura de beneficiile Lunii în Vărsător, care aduce cadouri speciale de la univers, destinate acestor patru zodii care vor observa cât de important este să fim atenți la lumea din jur, deoarece acolo vom găsi fericirea.

Cele patru zodii care primesc un cadou special de la univers pe 11 octombrie 2024:

1. Balanță
Ceea ce vei găsi atât de minunat astăzi este ideea că ceea ce știi că este unic și individual despre tine, este exact ceea ce trebuie să amplifici. Această zi susține excepționalul și vei descoperi că darul special pe care universul ți l-a oferit este unul de putere și determinare.

În timpul Lunii în Vărsător, vei ști cine ești ca fiind diferit și unic, și în loc să te retragi și să îți ascunzi talentele naturale, vei face un efort să le recunoști. Nu sunt mulți ca tine și strălucești ca un diamant în timpul Lunii în Vărsător.

11 octombrie îți arată că nu ai de ce să-ți fie frică. Dacă te conectezi la conștiința cosmică, vei vedea că nu ai avut niciodată de ce să îți fie frică. Ceea ce ai este foarte special și individual, și ar trebui să te mândrești cu el.

2. Scorpion
Cadoul tău special de la univers este un sentiment reînnoit de sine. Ai avut ideea că poate nu ești suficient de bun pentru că lumea din jur ți-a arătat un portret al perfecțiunii în care nu te încadrezi. Ei bine, acest joc de comparație s-a încheiat oficial.

Și deoarece ai Luna în Vărsător de partea ta, vei vedea că această zi nu este despre a te plânge cât de mult timp ai pierdut, ci mai degrabă despre a te ridica și a face lucruri acum, în acest moment, imediat. Nu este timp de pierdut, deoarece simți că ai irosit suficient încercând să fii cineva care nu ești.

Cadoul real vine sub forma acceptării a cine ești, așa cum ești, și a mersului înainte ca tine însuți. Luna în Vărsător aplaudă individualitatea, iar pentru tine, acest tip de sprijin nu putea veni la un moment mai bun.

3. Vărsător
Cadoul tău special de la univers apare sub forma încrederii în intuiția ta și acționarea imediat. Deoarece ai tendința de a gândi prea mult lucrurile până la punctul de a rata complet ocaziile, acum știi că există o limită a gândirii pe care o poți face înainte de a deveni crucial să acționezi.

Așadar, ceea ce Luna în Vărsător face pentru tine pe 11 octombrie este că te plasează în poziția corectă pentru a înțelege ce urmează să faci și a acționa. Acesta este un tranzit activ. Funcționează cu acțiune și energie și nu este stagnant sau static. Acesta este un moment excelent pentru a te ridica și a face ceea ce ai spus că vei face.

Vei descoperi că te surprinzi făcând ceva ce ai vrut să faci de mult timp. Este real; acum este momentul să fii schimbarea pe care o vrei în această lume. Acum este momentul să ieși din capul tău și să intri în jocul real al conștiinței.

4. Pești
Vei primi cadou după cadou de la univers, așa că tot ce faci este să beneficiezi de Luna în Vărsător. 11 octombrie poate veni cu ideea de schimbare majoră, iar tu ai putea percepe acest lucru ca fiind cel mai mare dintre toate cadourile speciale pe care le primești acum.

Schimbarea nu este întotdeauna ceva la care rezonezi, dar îți va arăta că, dacă îți dorești ceva, singura modalitate de a obține este acceptând că trebuie să schimbi ceva la tine. Asta nu înseamnă că nu ești perfect; ești, dar cu toții am putea folosi câte o revigorare din când în când.

Pe 11 octombrie, vei simți puterea inerentă a Lunii în Vărsător și vei avea încredere în abilitățile tale intuitive. 

×