x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 4 zodii primesc un semn din partea universului pe 26 septembrie 2024

4 zodii primesc un semn din partea universului pe 26 septembrie 2024

de Andreea Tiron    |    26 Sep 2024   •   09:45
4 zodii primesc un semn din partea universului pe 26 septembrie 2024
Sursa foto: Hepta/patru zodii vor primi un semn din partea universului

Pe 26 septembrie 2024, patru zodii vor primi un semn din partea universului. Joi, putem mulțumi pentru numeroasele tranzite astrologice care ne însoțesc în această zi. Avem trigonul dintre Mercur și Pluto, Mercur în Balanță, Luna în aliniere cu Uranus și Mercur, Luna în trigon cu Neptun, Luna în opoziție cu Pluto și Luna în Leu.

Patru zodii primesc semne din partea universului pe 26 septembrie 2024.

1. Berbec
Vrei să știi dacă aceasta este ziua potrivită pentru a face un lucru anume și vei vedea niște semne în această zi care îți vor arăta dacă ar trebui sau nu să acționezi. Ești genul de persoană care cere semne, iar universul rar te dezamăgește. Indiferent de rezultat, cel puțin vei ști într-un fel sau altul.

Ceea ce îți aduce această zi este abilitatea de a recunoaște un semn atunci când îl vezi. Aceasta este o adevărată abilitate, deoarece mulți nu iau în seamă indiciile oferite de un univers prietenos.

Așadar, dacă ai nevoie de acel impuls final pentru a face ceva, îl vei primi. Amintește-ți că este posibil să primești și semnul de „așteptare”, care este la fel de important, așa că depinde de tine să asculți cu atenție și să nu acționezi impulsiv.

2. Gemeni
Te afli în aceeași poziție cu Berbecul în ceea ce privește primirea unui semn care îți spune fie să rămâi, fie să pleci. Ai nevoie de această cunoaștere, deoarece nu vrei să faci pași greșiți, mai ales pentru că îți dorești să trăiești în pace și armonie cu cei din jur.

26 septembrie îți arată, prin evenimentele astrologice, că poți alege dintre semnele care apar, dar trebuie să fii atent și să folosești discreția. Nu poți lua un semn oferit de univers și să-i rescrii semnificația. Aceasta este considerația zilei.

Trebuie să asculți semnul și să nu încerci să proiectezi propria ta semnificație asupra lui. De aceea e un semn, și de aceea universul face efortul de a ți-l trimite, pentru ca tu să-l asculți și să fii bine sfătuit. Așadar, clarifică-ți mintea și fii sincer cu tine însuți când vezi un semn care indică adevărul.

3. Vărsător
Trebuie să te retragi puțin și să acorzi atenție semnelor pe care le primești, iar mare parte din aceasta se datorează faptului că tinzi să prezici ce se va întâmpla fără să acorzi cu adevărat atenție semnelor din jur. Toată lumea face asta, așa că nu ești singurul.

Din cauza contextului astrologic al acestei zile, vei descoperi că, dacă ești sincer cu tine însuți, semnele sunt chiar acolo pentru tine, dar a fi sincer cu tine este o provocare; trebuie să te dai la o parte pentru ca universul să poată comunica cu tine, așa cum dorește să facă în această zi.

În loc să interpretezi semnele în felul tău, lasă-le să stea în mintea ta câteva zile, astfel încât să poți contempla ce se întâmplă. Nu are sens să primești semne de la univers dacă oricum faci ce vrei. Așadar, rămâi deschis și gândește-te bine înainte de a acționa.

4. Pești
Ești amuzant în felul în care uneori ești foarte interesat de ideea semnelor din partea universului și de tot „misticismul” care vine cu acest mod de gândire, iar alteori nu crezi deloc în acestea. Totuși, ceea ce se întâmplă în această zi este că nu vei putea nega „adevărul” care vine cu semnul pe care îl vei primi pe 26 septembrie.

Ceea ce vei auzi este ceva ce aveai nevoie să auzi; este ca un punct de plecare pentru tine, un semn care te trezește și îți captează atenția. Nu vei mai pune la îndoială nimic după ce vei primi această informație, și vei dori să acționezi imediat din cauza acestui semn.

Ceea ce îți arată astrologia acestei zile este că cel mai bine este să rămâi deschis, în caz că ceva ți se pare adevărat atunci când vine vorba de semne. Nu ignora aceste semne, pentru că universul te iubește suficient încât să îți facă această prezentare specială doar pentru tine. Ascultă atent și găsește semnificația în semnul primit.

×
Subiecte în articol: zodii semne univers