x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 4 Zodii primesc un cadou prețios de la Univers pe 25 Septembrie 2024

4 Zodii primesc un cadou prețios de la Univers pe 25 Septembrie 2024

de Andreea Tiron    |    25 Sep 2024   •   00:20
4 Zodii primesc un cadou prețios de la Univers pe 25 Septembrie 2024
Sursa foto: Hepta/Marte aduce întotdeauna curaj, iar asta se va întâmpla și astăzi.

Aceasta ar putea fi ziua în care spunem în sfârșit adevărul. Este momentul să permitem ca puterile universului să intre în acțiune, deoarece este 25 septembrie, iar momentul pentru un astfel de eveniment este potrivit. Astrologic, avem tranzitul Lunii în conjuncție cu Marte, „instigatorul” perfect pentru schimbare, idei noi și discuții aprinse.

Darul special pe care îl primim este libertatea de exprimare. Marte aduce întotdeauna curaj, iar asta se va întâmpla și astăzi.

Ne uităm la modul în care folosim acest dar pentru a ne îmbunătăți pe noi și pe ceilalți. Dacă ne ținem de plan și urmăm cursul stabilit, am putea schimba lucrurile pentru totdeauna. 

Patru zodii primesc un dar special de la univers pe 25 septembrie 2024:

1. Berbec
La finalul acestei zile vei mul'umi Universului. Știi că nu ai fi putut face asta singur, și totuși, tu ai realizat totul. Nu iei niciodată tot creditul, deoarece crezi în forțele universului și vrei să dai meritele acolo unde sunt cuvenite. În mintea ta, dacă universul nu ți-ar fi oferit acest dar special, ai fi fost pe cont propriu.

Te simți grozav pe 25 septembrie, iar acest lucru se datorează în mare parte tranzitului Lunii în conjuncție cu Marte. Energia lui Marte te stimulează întotdeauna și te pune pe drumul cel bun, și vei vedea că orice faci, o faci cu hotărâre.

Simți că ceea ce vrei să faci trebuie făcut, pentru că nu vrei să mai amâni. Ești puternic și preiei toată puterea pe care ți-o oferă Luna în conjuncție cu Marte, care este din abundență și sănătoasă. Pe 25 septembrie, simți că universul te-a favorizat, ceea ce, într-un mod astrologic, chiar s-a întâmplat.

2. Leu
Această zi este despre transformarea unora dintre ideile tale în realitate. Este aproape prea frumos să fie adevărat, dar în timpul conjuncției Lunii cu Marte, vei avea mai multă energie ca niciodată, iar o mare parte din acea energie va fi direcționată către realizări.

Te simți victorios și puternic în timpul Lunii în conjuncție cu Marte și vrei să împărtășești acest sentiment cu cei dragi. Simți că ești în locul potrivit în viața ta, acum, pentru a-i putea ajuta pe alții, și s-ar putea să fii cel care întinde primul mâna.

Acesta este darul special al universului pentru tine și se traduce printr-un comportament clar și subliniat de dragoste și compasiune. Ești în armonie cu mediul înconjurător și totul pare foarte plin de speranță și fericire. Ești recunoscător pentru viața ta.

3. Săgetător
Ceea ce ai avut nevoie în viața ta este pe cale să primești în această zi, 25 septembrie 2024. Te-ai simțit singur în felul în care gândești și nu vrei să fii ca ceilalți doar pentru a te integra. Asta înseamnă că, în timpul tranzitului Lunii în conjuncție cu Marte, îți vei găsi propriul drum, și acesta va părea un dar din partea universului.

Tot ce îți dorești cu adevărat este să crezi în ceea ce faci, fără să fii ridiculizat. Știi că ești o persoană unică, iar în timpul conjuncției Lunii cu Marte, ai sentimentul că universul te susține în individualitatea ta.

Așadar, darul tău special, în această zi, este ideea că nu trebuie să-ți pese de ce cred alții. Ești perfect așa cum ești și ceea ce simți că este cel mai bine pentru tine este, într-adevăr, cel mai bine. Acest tip de atitudine și încredere funcționează pentru tine. Fii fericit că ești atât de independent.

4. Vărsător
Din când în când, ai putea folosi un impuls de energie, iar acel boost va veni către tine prin tranzitul Lunii în conjuncție cu Marte, pe 25 septembrie. Ceea ce se întâmplă este un val pozitiv în viața ta, iar acesta este doar începutul. Ai nevoie de energia lui Marte pentru a da un impuls lucrurilor și va fi binevenită în viața ta. Toate acestea se vor traduce într-o șansă de a vedea lucrurile cu o perspectivă super pozitivă. În timp ce odată credeai că nu ai prea mult viitor, acum te simți radical diferit; ești fericit să crezi că există un viitor pentru tine, iar toate acestea par ca și cum universul îți oferă un dar.

Și toate acestea se traduc în recunoștință, ceea ce te face să te simți uimitor. A intra în contact cu recunoștința este ciudat de recompensator, și deși nu o faci pentru beneficii, nu poți să nu simți că acum lucrezi împreună cu universul, în loc să faci parte din planul său. Te unești cu conștiința cosmică, iar acest sentiment de iluminare este exact ceea ce ai nevoie.

×
Subiecte în articol: horoscop daruri zodii