x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 5 zodii vor intra într-o relație de dragoste, în luna ianuarie 2024

5 zodii vor intra într-o relație de dragoste, în luna ianuarie 2024

de Moira Dună    |    19 Ian 2024   •   19:45
5 zodii vor intra într-o relație de dragoste, în luna ianuarie 2024
Sursa foto: Hepta

Relațiile apar pe măsură ce Pluto se pregătește să intre în Vărsător, pe 20 ianuarie 2024. De fapt, cea mai mare parte a lunii ianuarie este dominată de energia Capricornului, până la începerea sezonului Vărsător. Marte a intrat în acest semn de pământ, urmat de Luna Nouă, Mercur și apoi Venus.

Acest lucru este deosebit de important pentru relații, deoarece Marte și Venus sunt cunoscuți ca iubitori cerești. Cu ambele în semnul de pământ al Capricornului, reprezintă o chemare la crearea unei relații romantice reale, durabile și sigure.

În timp ce fluturii, chimia și dragostea sunt toate aspectele importante ale sentimentului de atracție, problemele de zi cu zi sunt cele care alcătuiesc o dragoste de durată. Fie că este vorba de modul în care vă prezentați unul pentru celălalt după o săptămână stresantă, de cât de susținuți vă simțiți sau chiar de modul în care acea ceașcă de cafea de dimineață împreună pare să dea tonul zilei.

Toate acestea sunt probleme reale de relație și reprezintă intimitatea domestică. Îmbrățișând această energie și folosind-o pentru a crea o conexiune romantică mai strânsă, poți avea mai mult decât fluturi, ci o viață care este construită și împărtășită de tine și partenerul tău.

Iată 5 semne zodiacale care ar putea intra într-o relație romantică de durată:

1. Gemeni
Va trebui să renegociezi o chestiune importantă în relația ta, ca parte a procesului tău de creștere. Această schimbare este una la care ai reflectat în ultimul an. Acum va trebui să-ți abordezi partenerul cu o deschidere către schimbare.

Relațiile vor trebui frecvent să treacă prin diferite faze de creștere, în care acordurile originale sunt modificate, pe măsură ce dinamica se schimbă și evoluează. Aceasta face parte din scopul mai mare al energiei Capricornului din astrograma ta deoarece Pluto se va muta din acest semn de pământ și pe 20 ianuarie și te ajută să eliberezi vechile moduri de a privi lucrurile. Împreună cu partenerul tău, încercați să reflectați la modul în care sunt lucrurile și apoi la cum ați dori să le modificați. Apoi, priviți-vă listele împreună și planificați cum să mergeți mai departe.

Mercur merge direct prin Săgetător și va încuraja comunicarea pozitivă. Folosește acest timp pentru a îmbrățișa conversațiile și a planifica ceea ce trebuie să se schimbe în relația ta pentru a crea mai multă intimitate. Vei avea timp să lucrezi la aceste chestiuni dar pentru a profita la maximum de această energie este mai bine să fii pregătit pentru ceea ce urmează, decât să te ia prin surprindere.

2. Rac
Cu multitudinea de energie din Capricorn, accentul se va pune pe relațiile tale romantice. Pentru tine vine în două moduri separate. Într-o fațetă, te pregătești să eliberezi și să oprești un capitol important al vieții tale, în timp ce în cealaltă, începi să privești spre nou. Într-un spațiu unde se află atât trecutul, cât și viitorul, este important să înțelegeți nevoia de a vă oferi spațiul emoțional pentru a procesa și a trece prin tot ceea ce este necesar pentru a ieși și mai puternic decât înainte.

Ianuarie poate reține foarte bine curățarea sau închiderea legată de o relație trecută sau de o fază provocatoare într-una în care te afli încă. În același timp, Luna Nouă, Marte și Mercur în Capricorn te vor ajuta să devii hotărât să-ți vindeci relația și comunici despre tot ceea ce este necesar pentru a merge mai departe. Cu toate acestea, pe măsură ce Venus intră în Capricorn pe 23 ianuarie, spre sfârșitul lunii, nu vor exista decât vibrații iubitoare și pozitive în jurul tău.

Dacă încă ești cu partenerul tău, fă-ți timp să lucrați împreună la ceea ce vrei să ierți sau să eliberezi din ciclul trecut, iar dacă ești singur, atunci fă-ți timp pentru a face asta pentru tine. Crează, de asemenea, spațiu în jurul a ceea ce vrei să chemi în viața ta. În cazul tău, trecutul nu determină viitorul, mai ales dacă te hotărăști să înveți din trecut și să-ți permiți să crești într-o iubire matură, stabilă.

3. Fecioara
Viața romantică, având teme ale căsătoriei și copiilor, este accentuată în relația ta. Acest lucru se datorează surplusului de energie din Capricorn din viața ta și concentrării la primirea a tot ceea ce s-a schimbat în acest an, la angajamentul total față de el. Pluto se pregătește să plece din Capricorn și să intre în Vărsător, ceea ce va aduce o schimbare în rutine și o îmbunătățire a bunăstării tale, dar totul va fi pozitiv.

Capricornul conduce domeniul vieții tale care aduce un angajament și bucurie mai mare, așa că este important să-ți concentrezi energia pe a avea conversații importante sau propuneri surprinzătoare care pot veni. Acesta este un moment excelent pentru a vorbi despre mutarea ori planificarea unei nunți.. Ai lucrat pentru asta de mult timp, iar acum toate visele tale sunt pe cale să devină realitate.

Chiar dacă ai întâmpinat provocări recent, trebuie doar să știi că nu există o mare dragoste care să fie întotdeauna lină sau ușoară. Sunt provocările care te fac mai puternic deoarece atât tu, cât și partenerul tău sunteți acum concentrați pe crearea unei vieți împreună. Aveți încredere că tot ceea ce se întâmplă acum face parte din crearea iubirii și a vieții la care ai visat întotdeauna.

4. Balanță
S-ar putea să descoperi cum conversațiile devin mai importante în această lună, pe măsură ce energia Capricornului și Săgetătorului îți luminează familia, casa și sectoarele de comunicare. Mercur va merge direct prin Săgetător, oferindu-ți timp pentru a deschide spațiu pentru conversații care creează mai multă libertate, autenticitate și spațiu în relația ta. În același timp, Capricornul te va ajuta să lucrezi pentru a crea și a avea grijă de rădăcinile profunde pe care le dorești.

Te afli în pragul unor schimbări monumentale anul acesta, deoarece Nodurile Lunare din Berbec și Balanță încep să te apropie de destinul personal și romantic. Fiecare moment este unul esențial, ceea ce înseamnă că în această lună, dai tonul și pui bazele pentru ceea ce vrei să ai, chiar dacă nu avi sau nu ai avut niciodată. S-ar putea să fii scos mult din zona ta de confort dar te va inspira să trăiești la noi culmi. Trebuie doar să te asiguri că partenerul tău este pe aceeași lungime de undă cu visele tale.

Nu ar trebui să-ți fie niciodată teamă să spui adevărul de teamă să nu pierzi o relație. Dacă această relație chiar este menită să se îmbunătățească și să rămână cu tine, în călătoria ta, atunci celălalt va face față provocării și va putea să-ți susțină creșterea, chiar dacă nu înțelege fiecare pas al acesteia. 

5. Pești
În acest an ești concentrat pe viața ta profesională sau pe alte chestiuni legate de creșterea și succesul tău, dar asigură-te că lași loc și dragostei. Indiferent dacă ești singur sau într-o relație, ai fost atât de concentrat pe alte chestiuni din viața ta, încât nu ai fost romanticul fără speranță, care ești de obicei, ceea ce înseamnă că nu ai fost atât de concentrat pe viața ta romantică. În timp ce viața și dragostea sunt echilibrate, este timpul să te întâlnești cu partenerul pentru a vă asigura că onorați și construiți tot ce doriți.

Energia Capricornului guvernează casa dorințelor tale, care domină, de asemenea, relațiile pe care le stabilești în viața ta și care sunt principiile de bază. Cu atât de multe planete, Marte, Mercur, Venus și Luna Nouă în Capricorn, luna aceasta, vei revizui și te vei concentra mai mult nu numai asupra vieții talr romantice, ci și pe asigurarea faptului că  partenerul are acele calități de care, cu adevărat, ai nevoie.

Cu Capricornul în acest domeniu al vieții tale, ai nevoie de un partener integriu, răbdător și puternic. Poate că ai fost prea selectiv uneori în viața ta, dar acum trebuie să te întorci la ceea ce înseamnă dragostea pentru tine, astfel încât să poți începe cu adevărat să construiești relația visurilor tale. Nu poți ști cu adevărat dacă cineva este tot ce îți dorești dacă nu lași  spațiu să îți arate. Și nu-ți face griji pentru cariera ta. Vei avansa. Deocamdată, concentrează-te pe inima ta și pe toată dragostea pe care trebuie să o oferi, potrivit yourtango.com.

×
Subiecte în articol: horoscop ianuarie 2024