x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 5 zodii vor avea noroc în dragoste, în luna octombrie 2024

5 zodii vor avea noroc în dragoste, în luna octombrie 2024

de Redacția Jurnalul    |    27 Sep 2024   •   19:15
5 zodii vor avea noroc în dragoste, în luna octombrie 2024
Sursa foto: Hepta

Cinci semne zodiacale au noroc în dragoste, în luna octombrie 2024. Se vor simți pasionale și vor dori să-și consolideze relațiile romantice.

1. Scorpion 
Scorpionul este cel mai intens semn iar pasiunea îl caracterizează în toate relațiile sale. În această perioadă, Scorpionii se vor apropia mai mult de partenerii lor, se vor deschide mai mult și își vor arăta latura sensibilă. 

Unii Scorpionii vor vrea să treacă la o nouă etapă, hotărând să se mute împreună cu partenerul, să se logodească și chiar să se căsătorească. 

2. Leu
Leul este guvernat de Soare, astfel că are o fire tumultoasă și optimistă. Vor să fie în centrul atenției nu doar pe plan social, ci și în relațiile romantice. Acum vor atrage atenția unor persoane noi dar vor fi selectivi cu alegerile lor sentimentale.

Leii își vor pune dorințele pe primul loc. Leii singuri vor o relație pasională și pe termen lung dacă întâlnesc persoana pe placul lor. Cei care se află într-o relație, vor face gesturi romantice neașteptate și vor planific vacanțe de neuitat. 

3. Taur 
Taurul este un semn de pământ, practic și loial. Caută stabilitate în relații însă acum vor ieși din zona de confort. Sunt mai pasionali și mai spontani ca niciodată.

Taurii aflați într-o relație vor face gesturi romantice și vor crea momente intime deosebite. Taurii singuri ar putea să se îndrăgostească, fără să analizeze lucrurile prea mult, ceea ce este mai puțin obișnuit pentru ei. 

4. Pești 
Peștii sunt emoționali și empatici iar acum își vor exprima dragostea. Vor fi alături de partenerii lor, le vor arăta tandrețe și își vor arăta sentimentele. 

Peștii ar putea decide să urmeze intuiția și să se apropie și mai mult de persoana iubită. Vor face gesturi romantice mici, dar semnificative, care vor consolida legătura. Pentru cei singuri, luna aceasta le aduce ocazia de a întâlni pe cineva special, de care să se îndrăgostească.

5. Balanță
Balanța  este guvernată de Venus, astfel că știe mereu să aducă echilibru și armonie în relații. În aceasă lună vor benefcia de  o energie favorabilă pentru dragoste. 

Balanțele vor lua o decizie importantă în ceea ce privește viitorul relațiilor lor. Cei aflați în relații instabile ar putea lua în considerare să le încheie pentru a-și găsi echilibrul. Însă cei care sunt într-o relație sănătoasă își vor exprimamai clar sentimentele, potrivit a1.ro.

×
Subiecte în articol: zodii dragoste octombrie