x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 6 cei mai buni soți, în funcție de zodie

6 cei mai buni soți, în funcție de zodie

de Redacția Jurnalul    |    08 Apr 2024   •   21:30
6 cei mai buni soți, în funcție de zodie
Sursa foto: Hepta

Zodia partenerilor de viață ar putea spune multe despre cum vă înțelegeți, felul în care reacționează la diverse situații și chiar ce decizii va lua în viitor.

Unii bărbați sunt mai atenți decât alții la nevoile partenerelor iar semnul sub care s-au născut ar putea oferi un indiciu.

Rac

Bărbații Rac sunt amabili și atenți cu partenerele lor. Pentru ei cel mai important este ca persoana de lângă să fie bine și să nu îi lipsească nimic. Racii sunt foarte loiali și pun accentul pe liniștea și armonia din cuplu atunci când simt că și-au găsit persoana potrivită. Ei fac tot posibilul care relația să funcționeze și să-și facă partenera fericită.

Fecioară

Bărbații Fecioară vor să rezolve toate problemelor care apar chiar, și cele neprevăzută. Ei muncesc foarte mult pentru confortul familiei dar nu neglijează niciodată relația cu partenera de viață. Bărbații născuți sub acest semn oferă siguranță și încredere și sunt foarte loiali.

Balanță

Bărbații Balanță se pricep la suprize și profită de această situație ori de câte ori au ocazia. Dorința lor este de a-și vedea partenerele fericite și le îndeplinesc toate dorințele.

Armonia în cuplu se datorează în mare parte acestor bărbați pentru că ei pun accentul pe înțelegere și liniște, și preferă să lase de la ei atunci când lucrurile devin tensionate.

Scorpion

Scorpionii sunt unii dintre cei mai pasionali bărbați. Deși este greu să le captezi atenția pentru totdeauna, atunci când se întâmplă, bărbații Scorpion vor face tot ce le stă în putință pentru a te ține lângă ei toată viața. Ei  reușesc să găsească mereu soluții la toate problemele importante pentru partenerele lor. 

Capricorn

Capricornii sunt foarte responsabili și serioși. Loialitatea este mai presus decât orice iar generiozitatea de care dau dovadă în orice moment nu trece fără a fi observată și apreciată. Partenerele lor sunt iubite și răsfățate, iar Capricornii țin cont întotdeauna de părerile lor.

Pești

Peștii sunt romantici și știu cum să se facă plăcuți și cum să abordeze orice femeie. Capacitatea lor de a asculta depășește așteptările. Surprizele și micile atenții sunt obișnuite  pentru acești bărbați. Sentimentele persoanei iubite sunt mai importante decât orice și ei vor face tot ce pot pentru a fi fericite, potrivit a1.ro.

×
Subiecte în articol: zodie soti