x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 7 perechi de zodii sortite despărțirii

7 perechi de zodii sortite despărțirii

de Andreea Tiron    |    22 Mar 2024   •   09:45
7 perechi de zodii sortite despărțirii
Sursa foto: hepta

În timp ce pentru anumite cupluri de zodii compatibilitatea este scrisă în stele, altele sunt atât de diferite încât doar cu multă muncă și compromisuri uriașe pot încerca să aibă o relație de durată.

Iată cele mai dificile 7 perechi de zodii, potrivit msn.com.

1. Berbec (Foc) și Rac (Apă)

Berbecul este îndrăzneț și impulsiv, în timp ce Racul este sensibil și are nevoie de siguranță emoțională. Berbecul poate părea dur și nepăsător cu un Rac, în timp ce starea de spirit și nevoia de reasigurare a Racului pot fi sufocante pentru Berbecul iubitor de libertate. Acest combo foc-apă este predispus fie să se stingă, fie să explodeze într-o mizerie emoțională. Cu excepția cazului în care ambii parteneri lucrează activ la înțelegerea diferențelor lor, certurile și resentimentele îi vor despărți.

2. Taur (Pământ) și Săgetător (Foc)

Taurul tânjește după stabilitate și rutină, în timp ce Săgetătorul este un spirit liber aventuros. Taurul s-ar putea să-l vadă pe Săgetător ca fiind nesigur, în timp ce Săgetătorul se simte sufocat și controlat de natura previzibilă a Taurului. Găsirea unui echilibru între securitate și spontaneitate este un obstacol major pentru această pereche. Dacă Taurul se poate relaxa puțin și Săgetătorul se poate angaja la un anumit nivel de fiabilitate, ar putea exista șansa ca această relație să prospere.

3. Gemeni (Aer) și Scorpion (Apă)

Gemenii vorbăreți se bucură de conexiune socială, în timp ce Scorpionul tânjește după profunzime și găsește energia volubilă copleșitoare. Gemenii s-ar putea simți sufocați de intensitatea și posesivitatea Scorpionului, în timp ce Scorpionul nu poate avea încredere în Gemeni. Lipsa compatibilității emoționale și suspiciunea constantă fac din aceasta o pereche dificilă de susținut. Fără efort conștient de a se întâlni la jumătatea drumului, sentimentele rănite și problemele de încredere sunt aproape inevitabile.

4. Rac (apă) și Vărsător (aer)

Racul are nevoie de intimitate emoțională, în timp ce Vărsătorul prosperă pe conexiune intelectuală și independență. Racii s-ar putea simți neglijați emoțional de Vărsătorul detașat, în timp ce Vărsătorul se simte sufocat de nevoile Racului. Această pereche se luptă să găsească un nivel confortabil de apropiere emoțională. În timp ce diferențele lor pot fi complementare, Vărsătorul trebuie să-și exprime afecțiunea în moduri pe care Racul le înțelege, iar Racul trebuie să-i ofere Vărsătorului spațiul după care tânjește.

5. Leu (Foc) și Fecioară (Pământ)

Leul tânjește după lumina reflectoarelor și adulare, în timp ce Fecioara este analitică, practică și preferă adesea să rămână în culise. Leul ar putea-o găsi pe Fecioara capricioasă și plictisitoare, în timp ce Fecioara se simte umbrită și subapreciată de Leul care caută atenție. Diferențele lor fundamentale în modul în care caută validarea duc la frustrare și resentimente. O relație de succes depinde dacă Leul poate atenua ego-ul suficient pentru a aprecia sprijinul Fecioarei, iar Fecioara poate învăța să-și exprime admirația mai deschis.

6. Fecioară (Pământ) și Pești (apă)

Fecioara este concentrată pe logică și pragmatism, în timp ce Peștii trăiesc într-o lume a viselor și intuiției. Fecioara ar putea să-i vadă pe Pești ca fiind nerealiști, în timp ce Peștii se simt înăbușiți și criticați de rigiditatea Fecioarei. Dificultatea de a reduce decalajul dintre rațional și imaginativ creează probleme mari pentru această pereche. Găsirea unui teren comun necesită ca Fecioara să îmbrățișeze o parte din creativitatea Peștilor, iar Peștii să respecte nevoia Fecioarei de structură și caracter practic.

7. Balanță (Aer) și Capricorn (Pământ)

Balanței îi place să interacționeze social și se bucură de un strop de lux, în timp ce Capricornul este motivat, ambițios și adesea consideră că socializarea este frivolă. Balanța este șocată de determinarea și seriozitatea Capricornului, în timp ce Capricornul vede Balanța ca fiind superficială și lipsită de concentrare. Prioritățile și nevoile lor sociale extrem de diferite fac dificilă construirea unei vieți împreună. Această pereche poate reuși doar dacă își creează spațiu individual pentru nevoile lor, găsind și timp de calitate pentru a se bucura împreună.

 

 

×
Subiecte în articol: perechi zodii incompatibilitate despartire