x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Bucuria se întoarce în viața acestor 3 zodii după ce Luna se aliniază cu Venus, pe 10 octombrie 2024

Bucuria se întoarce în viața acestor 3 zodii după ce Luna se aliniază cu Venus, pe 10 octombrie 2024

de Andreea Tiron    |    10 Oct 2024   •   00:20
Bucuria se întoarce în viața acestor 3 zodii după ce Luna se aliniază cu Venus, pe 10 octombrie 2024
Sursa foto: Hepta/Luna se aliniază cu Venus pentru a ne arăta că fericirea încă există în viața noastră

Pe 10 octombrie 2024, trei semne zodiacale vor simți că nu sunt singure și, dacă au avut stări de tristețe sau dezamăgire, aceste zile sunt pe cale să se încheie, deoarece bucuria revine. Din punct de vedere astrologic, Luna se aliniază cu Venus pentru a ne arăta că fericirea încă există în viața noastră și că suntem meniți să o experimentăm.

În această perioadă, trei semne zodiacale doresc să facă deja bilanțul anului, să înțeleagă ce a mers greșit și ce pot face pentru a îmbunătăți lucrurile. Când Luna se aliniază cu Venus, permite conceptului de iubire să intre în viața noastră.

Astfel, ne vedem clar greșelile, le acceptăm și deschidem ușa către puterea iubirii. 

Bucuria revine pentru trei semne zodiacale pe 10 octombrie 2024:

  1. Gemeni

Ziua aceasta devine tot mai bună pe măsură ce trec orele. Parcă ai decis, în sfârșit, să permiți iubirii să intre în viața ta, în loc să te agăți atât de tare de durere și teamă, lucruri care îți afectează fiecare secundă. Te-ai săturat de această atitudine, așa că, odată cu alinierea Lunii cu Venus în Scorpion, ești pregătit ca bucuria să revină.

Acest tranzit aduce iubire, iubire de sine și încrederea că acesta este doar începutul. Nu ești destinat unei vieți pline de durere, iar deși asta poate părea dramatic, ai tendința să faci din disperare un mod de viață. Din fericire, acele zile s-au terminat.

Vei simți că bucuria și fericirea sunt dreptul tău de naștere și nu trebuie să te mai concentrezi atât de mult pe aspectele negative din viața ta. În mod conștient, vei încerca să fii fericit, iar alinierea Luna-Venus sigilează acest angajament.

  1. Leu

Nu ești genul care să extragă negativitatea dintr-o situație doar pentru a avea ceva de făcut, dar ai trecut recent printr-o perioadă dificilă. Totuși, ești o persoană optimistă care crede mereu că există bine în lume și că ai un loc în ea.

Când Luna se aliniază cu Venus, vei simți cum bucuria se întoarce la tine. Toată iubirea din inima ta vrea să iasă la suprafață și să fie remarcată. Nu poți nega acest sentiment și vei simți că această bucurie este de-a dreptul cosmică.

Această aliniere Luna-Venus te ajută să îți regăsești drumul către fericire, iar odată ce începi să vezi cât de posibil este să fii din nou fericit, vei face tot ce poți pentru a sprijini acest sentiment. Este o zi minunată pentru tine!

  1. Vărsător

Din când în când, te întrebi cum și de ce ai lăsat atâtea lucruri să te afecteze. Da, ai avut parte de câteva momente grele în viață, și, deși nu îți place să te scufunzi în energia negativă, au fost momente când aceasta te-a copleșit.

Din fericire, acesta este un mod temporar de a gândi, și vei vedea că totul depinde de tine să inviți bucuria înapoi în viața ta. Devine evident pentru tine că este o alegere: poți avea bucurie sau tristețe, și începe să pară că tristețea și-a epuizat puterile.

Bucuria revine la tine pentru că acum ești pregătit să mergi mai departe. Tristețea a făcut tot ce a putut, și ai învățat lecții valoroase din ea. Totuși, este tristețe, și nu mai vrei să o trăiești, motiv pentru care îți poți deschide inima către fericire, bucurie și liniște sufletească.

×