x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Ceaiul potrivit în funcție de zodie

Ceaiul potrivit în funcție de zodie

de Moira Dună    |    18 Sep 2023   •   21:45
Ceaiul potrivit în funcție de zodie

Ceaiul poate fi o alternativă mai sănătoasă la cafea și cu mai puține calorii decât ciocolata caldă. Negru, verde, de fructe, posibilitățile sunt nesfârșite. 

Iată cele mai potrivite ceaiuri în funcție de semnul sub care te-ai născut:

Berbec

Băutura potrivită pentru îndrăzneții Berbeci este ceaiul verde. Matcha are aproape la fel de multă cofeină ca și cafeaua. Plictisiți de ceaiul obișnuit, aceștia vor căuta mereu alte arome. 

Taur

Ceaiul cu aromă de dovleac are toate aromele festive plăcute răbdătorilor Tauri, fără gustul amar al cafelei 

Gemeni

Ceaiurile de fructe sunt preferate de Gemeni. Diversitatea  aromelor îi ajută să nu se plictisească niciodată. Acum savurează ceai de afine, pentru ca următoarea cană să conțină ceai de fructul pasiunii. 

Rac

Racii sunt mai puțin aventuroși decât Berbecii și mai puțini dispuși să încerce multe culori. Așa că ei preferă banalul dar deliciosul ceai de mușețel. Tradițional și fără surprize, place oricui. 

Leu

Bubble tea este preferatul aventuroșilor Lei. Aromele sunt inepuizabile, de la aroma de lapte, la cea de fructe. 

Fecioară

Știu, acesta nu este un ceai! Acesta se bea cald și conține cofeină. Fecioara preferă ceaiul negru dar și ceaiurile la modă. 

Balanță

Balanțelor le place ceaiul de mentă. Sunt potrivite la micul dejun, înainte de culcareși chiar atunci când studiază deoarece nu este nici amar, nici dulce. 

Scorpion

Scorpionii sunt secretoși, pasionați și puternici. Chai latte este perefect. Nimeni nu se așteaptă laaceastă aromă iute după aspectul său exterior. 

Săgetător

Optimistul Săgetător vrea o băutură care să-l facă fericit. Ceaiul de hibiscus îi aduce aminte de vară și se simte fericit. 

Capricorn

Capricornul este destul de înțelept încât să admită că dependența provocată de cofeină este periculoasă. Așa că bea apă, doar pentru că este sănătoasă!

Vărsător

Ceaiul negru este perfect pentru Vărsător. Fără arome chimice ori îndulcitori. Doar planta și apa fierbinte. 

Pești

Peștii sunt atenți la protejarea naturii și a medicului înconjurător. Așa că preferă ceaiurile organice. 

×
Subiecte în articol: ceai zodie